U heeft gezocht op : TwentySeven

20 januari 2020 Awards Cocktails
Super Lyan beste hotelbar van Amsterdam

Super Lyan is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zevende keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Bar Manager Dan Garnell, Director of F&B Jos van Hunen en hoteldirec...

24 april 2019 Interview Longread
Eric Toren & Tijmen Receveur: "Leer van wat je niet hebt gedaan"

Waar een jonge accidential hotelier en een geroutineerde hospitality-expert elkaar vinden in passie voor hun mensen, de lol van het creatieve proces en het perfectioneren van de begroting. Wij spreken Tijmen Receveur, mede-oprichter en mede-eigenaar van Hotel Not Hotel en Eric Toren, directeur, eige...

21 januari 2019 Awards
Pulitzer’s Bar is de beste hotelbar van Amsterdam

Pulitzer’s Bar is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zesde keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. De prijs werd in ontvangst genomen door Head Bartender Andrei Talapanescu, Bar Manager Brian Lijs en Dir...

21 november 2018 Awards Amsterdam
Amsterdams hotel wint wereldprijzen

Het regent nu al internationale prijzen voor hotel TwentySeven op de Dam in Amsterdam. Dit hotel, dat door de pers bestempeld wordt als een waar droomhotel, is pas sinds begin dit jaar open. In Parijs werd door Hospitality ON, de organisatie achter de World Wide Hospitality Awards, de award voor gro...

16 november 2018 Interview Longread
Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?

To brand or not to brand? Dat is de vraag voor veel hoteliers. Investeerders zien graag een herkenbaar merk op de gevel, maar de gast kent soms meer waarde toe aan een foto op Instagram. Wat betekent een alom gerespecteerde merknaam nog voor de waarde van een hotel? Vier hoteliers delen hun uiteenlo...

6 juni 2018
Dyson-technologie voor hotels maakt vijfsterrenbeleving compleet

Op het Engelse hoofdkantoor werken James Dyson en zijn team van ingenieurs dag in dag uit aan de verbetering van producten en ontwikkelen zij nieuwe technologieën. Niet alleen om het leven thuis aangenamer te maken, ook dat in hotels. Zak- en snoerloze stofzuigers, handdrogers die een krach...

10 april 2018 Personalia Mensen
Pascal Jalhay vertrekt alweer bij Bourgainville

Na een jaar samen gebouwd te hebben aan de opstart van restaurant Bougainville, het restaurant in hotel TwentySeven, vertrekt signature chef Pascal Jalhay. Tim Golsteijn neemt zijn functie over en zal het dagelijks management delen met wine-director Lendl Mijnhijmer. Zij hebben samen met Jalhay Boug...

8 december 2017 Hotelketens
Hein van Beek: “We richten ons niet op een snelle uitbreiding"

QL Hotels & Restaurants is een club voor kwaliteitshotels met uitstekende keukens. Inmiddels staat de teller op ruim 130 hotels in acht Europese landen. Ieder hotel wordt persoonlijk bezocht door oprichter Hein van Beek. Met recht zijn alle QL Hotels & Restaurants daardoor ‘handpicked&...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: