Genomineerden Independent Hotel Show Awards bekend

Auteur: Redactie
Awards 19 februari 2024
Genomineerden Independent Hotel Show Awards bekend De uitreiking vorig jaar

Er kan vanaf nu gestemd worden voor de IHA Awards. Deze worden voor de tweede keer uitgereikt tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam op dinsdag 12 maart.

IHA24 AWARDS Shortlist

Independent Hotel of the Year

Best Hotel Design of the Year

Independent Hotelier of the Year

  • Nicky van Westenbrugge
  • Kees Hensen and Mascha Smit
  • Paul Suy – Yalo

Lezers van Hospitality Management kunnen zich gratis registreren met ticketcode HTMG24 via deze link

IHA24 Awards

De IHA Awards zijn in het leven geroepen om onafhankelijke hotels en hoteliers uit België en Nederland in de spotlight te zetten. Uit de genomineerden heeft jury van specialisten uit de hospitality een selectie gemaakt waar vanaf nu op kan worden gestemd. Op dinsdag 12 maart worden de awards uitgereikt tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam. Dan worden ook prijzen uitgereikt voor de Hotel Website of the Year en het Hotel Partnership of the Year.

Botanic Sanctuary

Vorig jaar werd Eric Toren van hotel TwentySeven in Amsterdam gekroond tot Independent Hotelier of the Year. Hotel Botanic Sanctuary in Antwerpen sleepte de prijs in de wacht voor Best Hotel Concept. Piet Boogert, die achttien jaar aan het roer stond van Lloyd Hotel in Amsterdam, kreeg een Outstanding Achievement Award. Ook werd een prijs uitgereikt voor de Best Hotel Website of the Year. Deze ging naar Hotel Pincoffs in Rotterdam. Start-up Lacoly kreeg ontving een award voor het Hotel Partnership of the Year.

Independent Hotel Show

De Independent Hotel Show Amsterdam is hét jaarlijkse hospitality-evenement dat zich volledig richt op managers van luxe- en boetiekhotels en onafhankelijk denkende hoteliers uit heel Europa. Hier worden de allerlaatste hospitality-trends gepresenteerd. De Independent Hotel Show is ontstaan in Londen, waar deze prijzen al tien jaar worden uitgereikt. In Nederland worden de awards mogelijk gemaakt door Hotek. Stemmen kan tot maandag 11 maart.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws