Je hebt gezocht op: concepting

Badhotel Renesse breidt uit met Villa Noordzee
Badhotel Renesse en de bijbehorende b&b Villa Westerduin zijn uitgebreid met Villa Noordzee. De sfeervolle villa telt tien juniorsuites en een wel...

Beste hotelier, herstel is onderweg!
Een zucht van verlichting gaat door de hotelbranche. De zomer is gearriveerd, de horeca eindelijk ontsloten. De bedrijvigheid neemt toe en veel hotels...

Hotelondernemer Olav Davidse investeert door
Eigenaar Olav Davidse wilde zijn succesvolle Badhotel in Renesse en Villa Westerduin (B&B) blijven ontwikkelen en de, van oudsher, onderscheidende...

Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan
Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en ee...

Hoe zet je je hotel(restaurant) sterk in de markt?
Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Juist voor hotels en hotelrestaurant...

Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"
Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, z...

Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?
Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan...

Interview ML in Haarlem: "Opeens van tien naar zestig werknemers"
ML in Haarlem opende in het voorjaar haar deuren. Althans, op de nieuwe locatie aan het Klokhuisplein en met de voorzieningen die er nu zijn. Che...

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal
Enthousiaste gasten, een solide concurrentiepositie, groeiende winstcijfers, trotse medewerkers en gratis publiciteit. Welke hotelier of ondernemer wi...
Download nu de Hotel & Food & Beverage special
Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelie...

Horeca in grootschalig complex in nieuw Delfts stadsdeel
Michel Kolenbrander van Born2Brand was in het team verantwoordelijk voor het programma en het concept waarmee Smit’s Bouwbedrijf BV | Vink Bouw...

Foodtrends: Een spel van verleiden en verrassen
Tijdens de eerste Food Inspiration Day op 23 november jongstleden, georganiseerd door trendbureau Shoot My Food, waren kosten nog moeite gespaard om d...

Fashion Hotel voor modebewust Nederland
Het eerste Fashion Hotel van Europa opent op donderdag 2 juli haar deuren; het Fashion Hotel Amsterdam. In samenwerking met event concepting bureau Mu...

'Art of Hospitality' neemt hoge vlucht
Themarestaurants, eigenzinnige kleuren en typische accessoires. De tijd van uniekleuren en sober ingerichte restaurants is voorbij. Het mag allemaal g...