Je hebt gezocht op: concepting

Badhotel Renesse breidt uit met Villa Noordzee
10 augustus 2021Nieuws

Badhotel Renesse breidt uit met Villa Noordzee

Badhotel Renesse en de bijbehorende b&b Villa Westerduin zijn uitgebreid met Villa Noordzee. De sfeervolle villa telt tien juniorsuites en een wel...

Beste hotelier, herstel is onderweg!
18 juni 2021Nieuws

Beste hotelier, herstel is onderweg!

Een zucht van verlichting gaat door de hotelbranche. De zomer is gearriveerd, de horeca eindelijk ontsloten. De bedrijvigheid neemt toe en veel hotels...

Hotelondernemer Olav Davidse investeert door
12 januari 2021Nieuws

Hotelondernemer Olav Davidse investeert door

Eigenaar Olav Davidse wilde zijn succesvolle Badhotel in Renesse en Villa Westerduin (B&B) blijven ontwikkelen en de, van oudsher, onderscheidende...

Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan
18 september 2020Nieuws

Beste hotelier, vergeet wat er was en focus op wat er komen kan

Lang geleden stond er een hotel ergens in een binnenstad. De markante gevel pronkte trots naar de voorbijgangers. Het hotel stond er statig bij, en ee...

Hoe zet je je hotel(restaurant) sterk in de markt?
16 januari 2019Nieuws

Hoe zet je je hotel(restaurant) sterk in de markt?

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Juist voor hotels en hotelrestaurant...

Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"
14 december 2018Nieuws

Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, z...

Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?
18 september 2018Nieuws

Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan...

Interview ML in Haarlem: "Opeens van tien naar zestig werknemers"
31 juli 2018Nieuws

Interview ML in Haarlem: "Opeens van tien naar zestig werknemers"

ML in Haarlem opende in het voorjaar haar deuren. Althans, op de nieuwe locatie aan het Klokhuisplein en met de voorzieningen die er nu zijn. Che...

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal
3 juni 2018Nieuws

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

Enthousiaste gasten, een solide concurrentiepositie, groeiende winstcijfers, trotse medewerkers en gratis publiciteit. Welke hotelier of ondernemer wi...

Download nu de Hotel & Food & Beverage special
23 mei 2018Nieuws

Download nu de Hotel & Food & Beverage special

Hij is er! De langverwachte, jaarlijkse F&B-special van Hospitality Management is deze week op de spreekwoordelijke mat van menig hotel en hotelie...

Horeca in grootschalig complex in nieuw Delfts stadsdeel
1 februari 2017Nieuws

Horeca in grootschalig complex in nieuw Delfts stadsdeel

Michel Kolenbrander van Born2Brand was in het team verantwoordelijk voor het programma en het concept waarmee Smit’s Bouwbedrijf BV | Vink Bouw...

Foodtrends: Een spel van verleiden en verrassen
22 december 2009Nieuws

Foodtrends: Een spel van verleiden en verrassen

Tijdens de eerste Food Inspiration Day op 23 november jongstleden, georganiseerd door trendbureau Shoot My Food, waren kosten nog moeite gespaard om d...

Fashion Hotel voor modebewust Nederland
4 juni 2009Nieuws

Fashion Hotel voor modebewust Nederland

Het eerste Fashion Hotel van Europa opent op donderdag 2 juli haar deuren; het Fashion Hotel Amsterdam. In samenwerking met event concepting bureau Mu...

'Art of Hospitality' neemt hoge vlucht
2 oktober 2005Nieuws

'Art of Hospitality' neemt hoge vlucht

Themarestaurants, eigenzinnige kleuren en typische accessoires. De tijd van uniekleuren en sober ingerichte restaurants is voorbij. Het mag allemaal g...