20 juli 2016 Horeca
Willem Neutkens Meest Markante Horecaondernemer van Brabant

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in Brabant heeft Willem Neutkens uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Brabant 2016/2017. Hij dingt in januari 2017 mee naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017, die tijdens Horecava...

20 juli 2016 Regelgeving
Terrassen mogen langer open vanwege tropische temperaturen

De zomer is eindelijk gearriveerd. Dat betekent voor de horeca in Amsterdam (stadsdeel Centrum) dat het Tropisch Weer Scenario (TWS) van kracht is, waarbij de terrassen ruimer mogen worden opgesteld dan normaal. Ook in Groningen en Utrecht is het TWS ingevoerd voor horeca-ondernemers. Horecagele...

20 juli 2016
Advertorial: Bied mee en sla uw slag!

Online faillissementsveiling van Kookplein B.V. Troostwijk Veilingen organiseert een online veiling van grootkeukenapparatuur wegens het faillissement van Kookplein B.V. te Zwolle. De ruim 200 kavels die onder de digitale hamer gaan, zijn voornamelijk onder te verdelen in de warme keuken, portion...

20 juli 2016 Accor Internationaal
AccorHotels neemt Fairmont, Raffles en Swissôtel over

AccorHotels Group heeft officieel de acquisitie aangekondigd van FRHI Hotels & Resorts (FRHI), met de drie prestigieuze luxehotelmerken Fairmont, Raffles en Swissôtel. Door de overname van deze drie belangrijke merken wordt AccorHotels een toonaangevende speler op de wereldwijde luxehotel ...

20 juli 2016 Columns
Blog Renée Cohen: Brexit is kans voor Brusselse hotellerie

De oorspronkelijke openingsdatum van het Hilton Garden Inn Brussels Louise, 1 juni, is gepasseerd en de nieuwe openingsdatum van 4 augustus aanstaande. Daar zit ik dan wekelijks in een hotel dat zo goed als klaar is. Toch vreemd… De meubels zitten nog in het plastic, de bedden zijn niet opgem...

19 juli 2016 Research
ING verwacht 3% omzetgroei voor horeca

Analisten van ING verwachten dat de omzet van de horeca met 3 procent zal groeien. Voor 2017 verwacht de bank een gematigde omzetgroei van 1,5 procent. De sector is gevoelig voor internationale onzekerheid en onzekerheid bij consumenten, stelt ING. Een Brexit is daarom ook voelbaar in bij horecabedr...

19 juli 2016 Hilton Personeel
Maarten van Nigtevegt nieuwe GM van Hampton by Hilton Amsterdam Schiphol Airport

Maarten van Nigtevegt is onlangs aangesteld als de nieuwe general manager van Hampton by Hilton Amsterdam Schiphol Airport. In deze functie zal Van Nigtevegt zich vooral gaan richten op de synergie tussen het hotel en de lokale corporate offices in Hoofddorp. Daarnaast zal de focus liggen op de gast...

19 juli 2016 Research
Een kwart van de Nederlanders boekt een hotel na een goed verlopen date

Nederlanders houden wel van een avontuurtje. De Hotels.com Mobile Travel Tracker onthult namelijk dat een kwart van ons wel eens een hotel heeft geboekt na een goed verlopen date. Het wereldwijde onderzoek onder 9.200 reizigers uit 31 landen geeft ons een kijkje in het mobiele boekingsgedrag van d...

19 juli 2016 Café trends Bier
Nationaal Bieronderzoek: Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

De Nederlandse bierdrinker wordt steeds veelzijdiger in zijn bierkeuze. Ruim 40 procent van de bierdrinkers geeft aan tegenwoordig vaker voor andere bieren te kiezen ten opzichte van twee jaar geleden. En een op de drie kiest door het huidige bieraanbod zelfs vaker voor bier dan voor een andere dran...

18 juli 2016 Food
Hotelschool ontwikkelt Foodie Service voor Markthal

Om bezoekers van de Markthal in Rotterdam nog beter wegwijs te maken in de culinairemogelijkheden, heeft Hotelschool The Hague in opdracht van de Markthal de Foodie Service ontwikkeld. Vanaf 18 juli zijn gastvrije foodspecialisten tijdens speciale acties en evenementen onder meer in te schakelen als...

25 jaar Hospitality Management

Hospitality Management 25 jaar: Onderzoek naar hotels en internet in 2001

Hoteliers bleken in 2001 traag in het oppakken van internetmogelijkheden. Samen met Deloitte & Touche heeft Hospitality Management onderzoek gedaan naar hoteliers en internet. De resultaten waren lichtelijk alarmerend: bijna de helft van de hotelie...

Uitgelicht

Hospitality Management 25 jaar: Interview Chris Luken 2010

Hospitality Management bestaat dit jaar 25 jaar en dat is direct een mooie gelegenheid om het verleden en het heden te verenigen. Hieronde

Nieuwsbrief

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: