Vastgoedontwikkelaar Dunavast koopt Fletcher Hotel-Restaurant Gaasterland

Auteur: redactie
Hotelketens Overname 11 maart 2024
Vastgoedontwikkelaar Dunavast koopt Fletcher Hotel-Restaurant Gaasterland

Vastgoedontwikkelaar Dunavast heeft Fletcher Hotel-Restaurant Gaasterland aangekocht, zo laat het bedrijf weten middels een persbericht. De in de gemeente De Friese Meren gevestigde accommodatie wordt in de komende jaren herontwikkeld tot een nieuw hotel met meer dan honderd kamers, inclusief bijbehorende faciliteiten en restaurant.

Dunavast spreekt niet alleen van een 'upgrade naar een modern en duurzaam familiehotel', maar ook van een 'volledige vernieuwing en uitbreiding van de locatie in een natuurrijke omgeving'. Fletcher Hotels nam het hotel in 2022 over en besloot een jaar later tot nieuwbouw over te gaan. De keten heeft zich nu als langjarige huurder aan de locatie verbonden. De opening van het nieuwe hotel staat gepland voor 2026. Dit jaar zal worden gebruikt om de vergunningen rond te krijgen, waarna in 2025 met de bouwwerkzaamheden wordt gestart.

“Bij Fletcher Hotels lag er altijd al de wens om een hotel dicht bij de Friese meren te openen. De omgeving van dit hotel sluit feilloos aan op deze wens en de behoeften van onze gasten. Watersporters, wandelaars, fietsers en cultuur- en natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In de nabije omgeving kan men genieten van helder vis- en zwemwater, uitgestrekte bossen, frisgroene weilanden en karakteristieke dorpen. Dit past perfect bij het huidige aanbod van Fletcher Hotels”, laat Ben de Ruijter, director of operations van Fletcher Hotels optekenen.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws