Door WestCord verkocht Hotel Noordsee gaat verder onder vlag van Fletcher

Auteur: redactie
Overname Hotelketens 25 maart 2024
Door WestCord verkocht Hotel Noordsee gaat verder onder vlag van Fletcher

Per 1 april zal bij Hotel Noordsee de vlag van Fletcher Hotels in top gaan. Het vastgoed is recent verworven door vastgoedonderneming Dunavast. Het sfeervolle viersterren hotel gaat verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Noordsee-Ameland. Dit hotel, met 54 hotelkamers met balkon en 42 drie- en vierpersoons appartementen met terras of balkon, ligt tussen het pittoreske dorpje Nes en het strand.

Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels, vertelt: “Het was onze wens om naast onze hotels De Cooghen op Texel en de Amelander Kaap op Ameland nog een hotel op een van onze mooie Waddeneilanden te hebben, om het huidige aanbod van 114 Fletcher hotels te complementeren. Dit hotel voldeed aan al onze eisen. Het is namelijk een vakantiehotel bij uitstek, voor zowel kort als lang verblijf, waarbij een keuze gemaakt kan worden tussen een hotelkamer of een appartement. Tel daarbij op dat het hotel beschikt over een binnenzwembad, sauna, een gezellig á la carte restaurant Mr Sandman met bar en dat het ligt aan fiets- en wandelroutes en je begrijpt dat het echt bij Fletcher Hotels past.”

Aart Jan Verdoold, CEO van Dunavast, is optimistisch over de toekomst van het hotel onder de vleugels van Fletcher Hotels: "Met de afronding van deze transactie zijn wij verheugd om een samenwerking aan te gaan met Fletcher Hotels, een gerenommeerde naam in de gastvrijheidsindustrie. Samen zullen we streven naar het optimaliseren van de gastervaring en het positioneren van Hotel Noordsee als een topbestemming op Ameland."

Eind vorige week kondigde WestCord Hotels aan Hotel Noordsee aan vastgoedontwikkelaar Dunavast te verkopen. Met Fletcher heeft deze ontwikkelaar nu een nieuwe exploitant gevonden. De twee bedrijven werken verder samen bij Hotel-Restaurant Gaasterland, dat door Fletcher aan Dunavast is verkocht.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws