Fletcher Hotels neemt NH Veluwe Sparrenhorst over

Auteur: redactie
Overname Hotelketens 27 maart 2024
Fletcher Hotels neemt NH Veluwe Sparrenhorst over

Per maandag 15 april aanstaande neemt Fletcher Hotels NH Veluwe Sparrenhorst over, dat verder zal gaan onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Sparrenhorst-Veluwe. Het moderne hotel ligt in Nunspeet en heeft maar liefst 117 hotelkamers, een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte, 16 vergaderzalen, een uniek theater en diverse horecagelegenheden voor hotelgasten en passanten.

Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels: “Met dit hotel kunnen wij zowel de binnen- als buitenlandse toerist bedienen, alsmede de zakelijke markt voorzien in de wens te kunnen vergaderen in het beschermde natuurgebied van de Veluwe. Vrijwel al onze hotels liggen in de mooiste streken van Nederland en daarop vormt dit hotel, gelegen aan het Belvederebos en omringd door vele fiets- en wandelpaden, geen uitzondering.”

“In de gemeente Nunspeet kan je nog op stille plekken wild spotten en het Veluwemeer is zeer in trek bij watersporters. Daarnaast ligt vlakbij de prachtige 27 holes golfbaan Het Rijk Van Nunspeet; zonder twijfel de mooiste golfgelegenheid van de Veluwe. Reden genoeg dus om dit hotel toe te voegen aan ons aanbod van meer dan 110 Fletcher Hotels. Met deze overname voorkomen wij sluiting van dit mooie hotel en garanderen we continuïteit van het toerisme in dit gebied.”

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws