Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

26 augustus 2015
Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten
en mee te strijden om hun gerecht een jaar lang 'Lekkerste Saté van Nederland' te mogen noemen. Alle chefs in Nederland kunnen zich inschrijven via "www.lekkerste-sate.nl":http://www.lekkerste-sate.nl/.

*Prijzen*
Op maandag 5 oktober vindt de competitie plaats in de Kookfabriek Amsterdam, waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld worden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van Loo. De winnaar van de competitie wint naast de prestigieuze titel ook een marketingbudget van 4000 euro én een Big Green Egg L.

*Bekijk de persoonlijke oproep van Erik van Loo!*


*Jury*
De lekkerste satégerechten worden uitgebreid geproefd en beoordeeld door een professionele vakjury bestaande uit Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**), Niels van den Berg (Kokswereld/ Rungis), Albert van Rheede (Sanadome) en Pascal van Loon (Unilever Food Solutions).

*Spelregels*
Alle chefs die Nederland werkzaam zijn kunnen deelnemen aan de competitie, mits zij één satégerecht op de kaart hebben staan. Inschrijven kan door het satérecept vóór 14 september op de website in te sturen. Uit alle inzendingen worden de lekkerste recepten geselecteerd voor de competitie op 5 oktober. Deze selectie wordt op 21 september bekend gemaakt. Voor het wedstrijdreglement, klik "hier":http://www.lekkerste-sate.nl/informatie/wedstrijdreglement.

Overig nieuws