Gratis Horecavastgoed

18 juni 2012
Gratis Horecavastgoed

De horeca kenmerkt zich door een relatief hoge omloopsnelheid van bedrijven. Om deze ondernemers van dienst te zijn, hebben wij op onze websites een vastgoedmodule geplaatst, waarin ondernemers hun vastgoed kunnen aanbieden. Dat kan gratis. Meer weten? Klik op deze "link.":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl

*Levensduur horecabedrijven*
KHN stelt dat de gemiddelde levensduur van horecabedrijven weliswaar negen jaar is, maar dat opvallend veel starters binnen drie jaar afhaken. Dit resulteert in een groot verloop en een groot aanbod van horecavastgoed. Wij gaan deze ondernemers hierbij helpen.

*Branche-specifiek*
Onze websites zijn 'branche-specifiek'. Onze bladen ook. Dat is uniek en doeltreffend. Eigenaren van een café zijn niet geïnteresseerd in diepgravende artikelen over de hotellerie. Daarom kunnen wij ook het vastgoed plaatsen op slechts één website of, naar gelang de aard van het aangeboden object, op meerdere websites.

*Meer weten?*
Heeft u een object in de verkoop of verhuur en wilt u het geplaatst zien op onze website(s)? Stuur dan een "e-mail":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl of bel ons op (030) 251 22 70.

Overig nieuws