Itesso presenteert nieuwe feature

29 juni 2015
Itesso presenteert nieuwe feature

Itesso, innovator in cloud-native hospitality technologie, zal de Events, Tasks and Notification feature van het "Itesso":http://www.itesso.com/ Enterprise
Lodging System (ELS) voor de eerste keer op HITEC 2015 demonstreren. HITEC vindt plaats in het Austin Convention Center van 15 t/m 18 juni.

*Meldingen*
Itesso’s nieuwe Events, Tasks and Notifications feature geeft het hotelpersoneel (afhankelijk van de functie) een melding wanneer er bijvoorbeeld een VIP begroet moet worden bij aankomst, of meldt aan de housekeeping wanneer er een gast de kamer verlaat.

*Meerdere locaties*
De ELS notification console kan ingericht worden voor meerdere hotellocaties. Zo kunnen maintenance en IT personeelsleden de locaties goed overzien. Wanneer er een melding is ontvangen en geaccepteerd door een 'team member', dan wordt de melding verwijderd van de console van andere gebruikers. Dit werkt efficiëntie in de hand.

*In the cloud*
De notification console en de mobiele apps voor management en housekeeping maken Itesso ELS persoonlijker en begrijpelijk voor de gebruiker. Het debuut van deze features wordt gevierd door een ballonvlucht weg te geven aan een gelukkige hotelier op HITEC 2015. In the cloud krijgt zo een geheel nieuwe betekenis.

Overig nieuws