Make-over voor Thon Hotel Brussel

9 januari 2014
Make-over voor Thon Hotel Brussel

Het Thon Hotel Brussels City Centre is onlangs grondig vernieuwd. Het resultaat is een explosie van kleuren dat wordt gecombineerd met meubilair dat opvallend maar vooral comfortabel is. Licht,
sereniteit en comfort, dat zijn de drie pijlers die de Noorse interieur ontwerper Trond Ramsoskar in zijn hoofd had toen hij het hotel onder handen nam.

*Trond Ramsoskar*
Het hotel moest een toevluchtsoord binnen de stad worden, een plek waar gasten even kunnen ontsnappen aan de drukte van het bedrijvige stadscentrum. Ramsoskar koos in zowel de lobby als het restaurant voor veel kleurgebruik als tegenstelling tot de grauwe buitenwereld. Denk aan oranje barkrukken, kleurige fauteuils en neonverlichting, die door de combinatie met veel licht en ruimte een fris en eigentijds resultaat geven.

*O Bar*
Ook alle 454 kamers hebben een metamorfose ondergaan. In de vernieuwde O Bar kunnen gasten relaxen en kiezen uit de brede selectie van lokale bieren. Op dinsdag verandert de bar in een podium voor jong talent, als bandjes hun kunsten ten gehore geven, tijdens de Thon Music Sessions.

*Over Thon Hotels*
Thon Hotels is een Noorse hotelketen met hotels in Noorwegen, Zweden, België en Nederland. Ze werken met de drie concepten Budget, City en Conference.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl


Overig nieuws