Make-over voor Thon Hotel Brussel

9 januari 2014 |
Make-over voor Thon Hotel Brussel<

Het Thon Hotel Brussels City Centre is onlangs grondig vernieuwd. Het resultaat is een explosie van kleuren dat wordt gecombineerd met meubilair dat opvallend maar vooral comfortabel is. Licht,
sereniteit en comfort, dat zijn de drie pijlers die de Noorse interieur ontwerper Trond Ramsoskar in zijn hoofd had toen hij het hotel onder handen nam.

Trond Ramsoskar
Het hotel moest een toevluchtsoord binnen de stad worden, een plek waar gasten even kunnen ontsnappen aan de drukte van het bedrijvige stadscentrum. Ramsoskar koos in zowel de lobby als het restaurant voor veel kleurgebruik als tegenstelling tot de grauwe buitenwereld. Denk aan oranje barkrukken, kleurige fauteuils en neonverlichting, die door de combinatie met veel licht en ruimte een fris en eigentijds resultaat geven.

O Bar
Ook alle 454 kamers hebben een metamorfose ondergaan. In de vernieuwde O Bar kunnen gasten relaxen en kiezen uit de brede selectie van lokale bieren. Op dinsdag verandert de bar in een podium voor jong talent, als bandjes hun kunsten ten gehore geven, tijdens de Thon Music Sessions.

Over Thon Hotels
Thon Hotels is een Noorse hotelketen met hotels in Noorwegen, Zweden, België en Nederland. Ze werken met de drie concepten Budget, City en Conference.

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Booking.com OTA's
Booking.com: iedere seconde checken er gemiddeld 7 gasten in bij een verblijf

Tijdens de internationale Vacation Rental Management Association (VRMA) conferentie in New Orleans (VS) maakt Booking.com bekend dat er per seconde gemiddeld 7 gasten inchecken bij een woning, appartement of ander uniek verblijf. De mededeling komt op hetzelfde moment als de introductie van nieuwe t...

Hilton Culinair
Napolitaanse pizza verovert (Hilton) Amsterdam

Hilton Amsterdam introduceert exclusieve Napolitaanse pizza, in combinatie met champagne. In de Half Moon Lounge wordt de klassieker onder de pizza’s op de kaart gezet. De eigentijdse combinatie met bubbels verleent het oorspronkelijke simpele streetfood uit Napels een gastronomisch tintje. Sp...

Columns
Column Hans van Spronsen: Hallo, Alexa

Wordt onze stem wel genoeg gehoord in de hotellerie? Natuurlijk houdt het moderne hotel tal van zaken met betrekking tot het gastgedrag bij. Vervolgens zet men deze informatie om in toekomstig beleid. Vandaag de dag zal deze informatievergaring zich concentreren op ons boekingsgedrag en nog weinig o...

Personalia Internationaal
The Ritz-Carlton, Abama krijgt Belgische general manager 

In The Ritz-Carlton, Abama op de Canarische eilanden is de Belg Gregory de Clerck sinds begin 2019 aan de slag als nieuwe General Manager. De Clerck, die geboren en getogen is in Kortrijk, houdt toezicht op de strategische leiding en de dagelijkse activiteiten van het resort, dat 459 kamers en suite...

Internationaal Longread
PREM Hospitality heeft ruim 1000 kamers in Benelux en groeit explosief door

Ierse specialist in Hospitality Management ziet België en Nederland als strategische draaischijf voor zijn uitbreiding van 'short en long-stay' locaties over Continentaal Europa en verwacht met een stevige pipeline van 8 hotels een sterke groei in de komende jaren. Sinds september 2...

Achtergronden
Hotelkamers Assen 'op slot' tijdens Formule 1-periode

In Assen zijn alle (of in ieder geval heel veel) hotelkamers in de periode van donderdag 30 april tot en met zondag 3 mei vastgezet en kunnen dus niet meer online geboekt worden. Opvallend, want deze periode is precies de periode waarin het Formule 1-circus neerstrijkt in Zandvoort. Social zou so...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: