Nationaal Kampioenschap Horeca in beeld

26 maart 2011 |

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vandaar een fotoverslag van de spannende finaledag van het door SVH georganiseerde Nationaal Kampioenschap Horeca voor leerlingen op 26 maart jongstleden in Ahoy Rotterdam. Het was voor de 24e keer dat studenten uit heel Nederland in het kader van de studiebeurs Skills Netherlands de strijd met elkaar aangingen tijdens wedstrijden die bepaalden wie de beste leerling-kok, leerling gastheer/-vrouw en leerling-kastelein van 2011 is.
Op de bekendmaking kwam veel publiek af.


Volop concentratie bij de jonge kasteleins.


Lopen en serveren vanaf het dienblad.


Hoe heten al die cocktails ook al weer?


Bob Schut, voorzitter van SVH, aan het woord over passie voor het vak en het belang van een goede opleiding.


Het wachten op de bekendmaking is zenuwslopend.


Karel de Vos in gesprek met de juryvoorzitter van het NK leerling-kastelein.


Verrassing en ongeloof, maar de tweede plek is echt voor Monique Verstraten.


Denise Seffelaar is ongelooflijk blij na het horen dat ze eerste is geworden.


Karel de Vos vraagt Seffelaar om een eerste reactie.


De leerling-gastheren en -gastvrouwen zijn nu aan de beurt.


Trots als een pauw komt Niek Groen naar voren voor zijn tweede plaats.


Kimberly Thorne slaat de handen voor het gezicht nadat ze hoort dat ze tot winnares is uitgeroepen.


De nummers één, twee en drie van het NK leerling-gastheer/-gastvrouw met in het midden een zichtbaar geëmotioneerde Thorne. Links winnaar van de derde plek; Geert Lommen.


De jonge koks moeten tot het laatst wachten voordat zij weten wie de beste leerling-kok is.


Presentator Karel de Vos in gesprek met juryvoorzitter en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt.


De winnaars van het NK leerling-kok (vlnr): Raymond Plat, Ollie Schuiling en Robert Poel.


De winnaars van de drie wedstrijden gezamenlijk op het erepodium.


Alle nummers één, twee en drie poseren voor de aanwezige pers, familie en vrienden.

Foto's: Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Culinair Internationaal
Conservatorium hotel culinair wereldpodium

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executiv...

Hotelbouwplannen Internationaal
Locke opent tweede hotel in Londen

In maart van dit jaar opent het baanbrekende horecamerk Locke zijn tweede hotel in de Britse hoofdstad hoofdstad aan de Theems bij de Millennium Bridge. De 113-kamer tellende Locke in Broken Wharf ligt op enkele minuten van zowel Cannon Street als Blackfriars. Locke biedt gasten een onderscheiden...

Amsterdam Events
Hotels dopen Nationale Secretaressedag om tot ‘Thank You Assistant Day’

Hopeloos ouderwets: dat vond een aantal general managers en partners van prominente hotels in Nederland de ‘Nationale Secretaressedag’. De benaming doet vrouwelijk aan, betrekt lang niet iedereen die op die dag bedankt zou moeten worden en is ook nog eens verre van internationaal. Daa...

Hotelbouwplannen Amsterdam
Zoku onthult baanbrekend nieuw Loft ontwerp

Zoku, de Amsterdamse pionier van de home/office hybride filosofie, lanceert een nieuw modulair Loftontwerp. Geïnspireerd door het huidige prijswinnende Loftontwerp, bestaat het nieuwe modulaire ontwerp uit losse elementen die de unieke Loft geschikt maakt voor een veel breder scala aan lay-outs...

Awards
Most Wanted Award 2020 voor Hotel Banks Mansion

Hotel Banks Mansion in Amsterdam, onderdeel van Carlton Hotel Collection, heeft onlangs een Loved by Guests: Most Wanted Award 2020 met een score van 9.6 in ontvangst mogen nemen. De awards worden jaarlijks op basis van geverifieerde gastenboordelingen uitgereikt door Hotels.com. Het hotel, geleg...

Toerisme
Bijna de helft van de Nederlanders gaat voor all-inclusive deze voorjaarsvakantie

Het aantal Nederlanders dat dit voorjaar voor een all inclusive-vakantie kiest, is gestegen: 48% van de vakantiegangers verkiest dit verzorgingstype boven logies en ontbijt (24%). In 2019 was dat nog 43% van de Nederlanders, blijkt uit cijfers van dé VakantieDiscounter. Ook hotels zijn n&o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: