Nationaal Kampioenschap Horeca in beeld

26 maart 2011 |

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Vandaar een fotoverslag van de spannende finaledag van het door SVH georganiseerde Nationaal Kampioenschap Horeca voor leerlingen op 26 maart jongstleden in Ahoy Rotterdam. Het was voor de 24e keer dat studenten uit heel Nederland in het kader van de studiebeurs Skills Netherlands de strijd met elkaar aangingen tijdens wedstrijden die bepaalden wie de beste leerling-kok, leerling gastheer/-vrouw en leerling-kastelein van 2011 is.
Op de bekendmaking kwam veel publiek af.


Volop concentratie bij de jonge kasteleins.


Lopen en serveren vanaf het dienblad.


Hoe heten al die cocktails ook al weer?


Bob Schut, voorzitter van SVH, aan het woord over passie voor het vak en het belang van een goede opleiding.


Het wachten op de bekendmaking is zenuwslopend.


Karel de Vos in gesprek met de juryvoorzitter van het NK leerling-kastelein.


Verrassing en ongeloof, maar de tweede plek is echt voor Monique Verstraten.


Denise Seffelaar is ongelooflijk blij na het horen dat ze eerste is geworden.


Karel de Vos vraagt Seffelaar om een eerste reactie.


De leerling-gastheren en -gastvrouwen zijn nu aan de beurt.


Trots als een pauw komt Niek Groen naar voren voor zijn tweede plaats.


Kimberly Thorne slaat de handen voor het gezicht nadat ze hoort dat ze tot winnares is uitgeroepen.


De nummers één, twee en drie van het NK leerling-gastheer/-gastvrouw met in het midden een zichtbaar geëmotioneerde Thorne. Links winnaar van de derde plek; Geert Lommen.


De jonge koks moeten tot het laatst wachten voordat zij weten wie de beste leerling-kok is.


Presentator Karel de Vos in gesprek met juryvoorzitter en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt.


De winnaars van het NK leerling-kok (vlnr): Raymond Plat, Ollie Schuiling en Robert Poel.


De winnaars van de drie wedstrijden gezamenlijk op het erepodium.


Alle nummers één, twee en drie poseren voor de aanwezige pers, familie en vrienden.

Foto's: Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Branded Content
The Slaak Rotterdam strak beveiligd

The Slaak Rotterdam is gevestigd in een oud monumentaal pand waar vroeger Rotterdam’s grootste krant “Het Vrije Volk” gehuisvest was. Na een flinke verbouwing opende het hotel in 2019 haar deuren met alle glorie en sfeer die ook op het hoogtepunt midden jaren 50 daar aanwezig was. ...

Amsterdam Achtergronden
Sir Hotels ruilt luxe bedden in voor bureaus

Vanaf vandaag biedt hotel collectie Sir Hotels flexibele werkplekken aan. Waar de vraag naar bedden voor de zakelijke markt drastisch afgenomen is, stijgt de vraag naar rustige werkplekken. Meer kantoren zoals Nike en Google houden hun kantoren tot zeker het einde van het jaar gesloten. Sir Hotels s...

Personeel
Preston Palace lanceert nieuwe werkcampagne

In tijden waarin werkgevers noodgedwongen hun gewaardeerde werknemers moeten laten gaan, lanceert Preston Palace juist een campagne om nieuwe collega's te werven. Van fulltime, parttime tot bijbaantje. Zelfs een combinatie van diverse afdelingen binnen in één functie is mogelijk. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: