Nieuw lid bij Les Clefs d'Or Nederland

17 juli 2013
Nieuw lid bij Les Clefs d'Or Nederland

Maurits Den Dulk, conciërge van Hotel Pulitzer, A Luxury Collection Hotel, is lid geworden van het internationale verbond van hotelconciërges Les Clefs d 'Or en de Nederlandse afdeling
'Gouden Sleutels'.

*Waardig ambassadeur*
“Maurits heeft in de tijd dat hij werkzaam is bij Hotel Pulitzer bewezen een waardig ambassadeur te zijn voor het conciërgevak. Maurits staat garant voor unieke service naar onze gasten toe. Wij hebben er daarom het volste vertrouwen in dat Maurits, met zijn passie en toewijding, een bijzondere aanvulling zal zijn voor het team van de Gouden Sleutels”, aldus Alex van Gastel, hotelmanager van Hotel Pulitzer.

*Gouden team*
“Al ruim twee jaar werk ik met erg veel plezier als conciërge voor Hotel Pulitzer. Het is het dan ook een eer om nu deel uit te mogen maken van dit unieke, gouden team", aldus Den Dulk.

*Herkenbaar*
De Gouden Sleutels maakt onderdeel uit van Les Clefs d ‘Or; een internationale organisatie actief in 38 landen met rond de 3.400 leden. De aangesloten conciërges zijn te herkennen aan twee gouden, kruisende sleutels op de revers van het pak. Bijzonder is dat vier van de vijf conciërges van Hotel Pulitzer lid zijn van de organisatie.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws