Nieuw Van der Valk hotel in Zaltbommel

4 april 2016
Nieuw Van der Valk hotel in Zaltbommel

Afgelopen woensdag hebben Marijke Van der Valk en haar man Harry Heinrichs met succes de onderhandelingen afgerond voor een nieuwe
vestiging van de familie langs de A2 in Zaltbommel.

*Hotel Uden Veghel*
In 2013 openden zij het succesvolle Hotel Uden Veghel dat recentelijk, door de reserveringssite Hotels.nl werd uitgeroepen tot het beste hotel van Nederland. Van der Valk Zaltbommel zal bestaan uit 130 moderne en stijlvolle hotelkamers, meetingpoint met 16 multifunctionele vergaderruimten en een auditorium. Daarnaast krijgt het hotel een eigen fitnessruimte, een sfeervol restaurant, lounge en bar.

*Restaurantconcept*
Met deze vestiging breidt het Van der Valk concern het netwerk uit met een ideale locatie midden in het land. Het hotel zal goed zichtbaar zijn vanaf de A2 en gemakkelijk te bereiken.
Hotel Zaltbommel richt zich vooral op de behoefte aan hotelkamers van bedrijven in de directe omgeving, vergaderingen, grote bijeenkomsten en toeristen. Het bekende Van der Valk restaurantconcept zal ook voor Zaltbommel en omgeving een aanvulling zijn op het bestaande aanbod.

Marijke Van der Valk: “Deze omgeving is ideaal om een aantal dagen te verblijven: mooie fietsroutes langs de Waal en een prachtige oude vestingsstad. Samen met een goed hotelaanbod gaat dat zeker toeristen aantrekken.”
Mede door een efficiënte planning is de opening van het hotel gepland vóór het einde van dit jaar.

*Gemeente*
De gemeente Zaltbommel is blij met de komst van Van der Valk. Albert van den Bosch, burgemeester van Zaltbommel:” We zijn trots op de komst van dit familiebedrijf. Een Van der Valk Hotel aan de rand van de stad en langs de A2 is een mooi visitekaartje voor onze gemeente en levert een noodzakelijke bijdrage aan onze doelstellingen op het gebied van vrije tijdseconomie en werkgelegenheid.”

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws