Je hebt gezocht op: Nuon
Tips op het gebied van menu-engineering: Verhoog de omzet in het hotel-restaurant
Goede menu-engineering zorgt ervoor dat het restaurant van het hotel winstgevender is. Het geeft inzicht in de margemakers, hardlopers en slapers op d...

Bouw hotel BOOT&CO van start
De Amsterdamse Houthaven krijgt mede dankzij Techniplan Adviseurs een groen, gastvrij hotel met de naam BOOT&CO. Het iconische gebouw, dat aan de...

Nieuwe directeur zet Hotel Theater Figi op stelten
Een frisse wind. Niets meer en niets minder. Victoria Ruijs (32) laat de gordijnen van het statige en historische Hotel Theater Figi in Zeist eens ste...

Sloop van Hotel Toor begint medio december
Over een week of twee begint de sloop van het voormalige hotel Toor aan de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn. De sloop van het pand maakt dee...

Leven als een local? Nee bedankt!
Binnen de reisindustrie is Âsocial travelling sterk in opkomst. Wat is dat? Voor, tijdens én na je reis via de sociale media met mensen uit de ple...

Social travel: even leven als een local
Binnen de reisindustrie en het toerisme is social travelling sterk in opkomst. Wat is dat? Voor en na je reis via social media met mensen uit de plek...

Energie-efficiëntie loont
Energiebesparing is de toekomst, en dat kan zonder comfortverlies. Het is echt niet nodig om 'het licht uit te doen'. Het is vandaag al mogeli...

energiebesparing vergt discipline
Niet alleen de strenge winter van afgelopen jaar ligt nog vers in het geheugen, maar ook de daarbij behorende hoge energierekening. Veel hoteliers wer...