U heeft gezocht op : cantharel

18 oktober 2018 Van der Valk
Cantharel’s keukentafel verbindt gast met eten

Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel’s Keukentafel. Een culinair avondje uit in het naast het hotel gelegen landhuis waar ze onder leiding van chef-kok Justa van Ryssen en sommelier...

3 oktober 2018 Achtergronden Van der Valk
Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel krijgt 5 Vergaderhamers

Na een uitvoerige inspectie van de congres- en vergaderclassificatie heeft de inspecteur geadviseerd om De Cantharel te upgraden van 4 naar 5 Vergaderhamers. “Het team van Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel is bewust bezig met het vernieuwen en het verbeteren van de kwaliteit. D...

11 juli 2018 Bezorgen Van der Valk
Van der Valk geeft bezorgpilot boost met Thuisbezorgd.nl

Vorige maand werd bekend dat Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel onder de naam Valk Vers een proef is gestart met het bezorgen van gekoelde verse maaltijden voor inwoners van Apeldoorn en omgeving. Vanaf vandaag kunnen inwoners hun maaltijd ook bestellen via de website van Thuisbezorgd.nl. Een...

21 juni 2018 Van der Valk Verbouwen
Nieuw gastvrijheidsconcept bij De Cantharel

Na een grondige verbouwing is de nieuwe entree van de hotelhoeve nu gesitueerd in het hart van het gebouw, als verbinding tussen de oude en de nieuwe vleugel van het hotel. De entree staat symbool voor het nieuwe gastvrijheidsconcept waarmee de Cantharel haar gasten nog meer kan verwennen en verrass...

6 juni 2018 Van der Valk
Van der Valk bezorgt maaltijden thuis met Valk Vers

De markt voor buitenshuis eten en drinken groeit gestaag en het bezorgen van eten en drinken bij de consument thuis is al lang geen uitzondering meer. Vanaf 6 juni kunnen bewoners van Apeldoorn en de regio genieten van maaltijden die Valk Vers, onderdeel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel...

1 januari 2016 Recepten
Culinaire stamppot

In de winter is een stamppot altijd een goed idee. Vergeet de variant met boerenkool en een speklap, maar verras je gasten eens met een bijzondere versie. We helpen je een handje met deze stamppot met patrijs, zuurkool en cantharellen. Ingrediënten (voor 4 personen) 200 gram zuurkool 4 p...

7 februari 2014
Zakelijke gast kiest voor vier sterren

Zakenreizigers zouden de voorkeur geven aan het viersterrensegment in de hotellerie. De internationale boekingsportal hotel.info heeft de reserveringen in het twee- tot viersterrensegment van de zakelijke gasten in 2013 onderzocht en een lijst van de meest geboekte zakenhotels in Nederland en were...

10 oktober 2013
Van der Valk lid Euro-Toques

Een score bijna nog groener dan gras gaf de toelatingscommissie van Euro-Toques aan 'Hotel de Cantharel' in Apeldoorn. Dit bewijst dat een wellicht onverwachte combinatie zeer succesvol kan zijn: Van der Valk en Euro-Toques Nederland. Groente- en kruidentuin Alleen al de groente- en kruident...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: