Generatie Z, ook wel GenZ, wil op werk ontwikkeld en gestimuleerd worden, zodat zij meer verbinding voelen en langer voor dat bedrijf willen werken. D...
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB - Folie Culinaire in MECC Maa...
Deze zomer zet The Social Hub (voorheen The Student Hotel) zich voor het eerst onder de nieuwe merknaam in voor positieve verandering en het creë...
“Fijne pragmatische training met veel tips, trics & tools en een goede verhouding theorie versus oefenen” “Deze tr...
The Anthony Hotel faciliteert op 21 mei het Cosmopolitan Sleepover 2023. Meer dan tweehonderd vrouwen bezoeken dit jaarlijkse evenement, dat zich rich...
Horecaondernemer Patrick van Zuiden heeft 50 procent van zijn aandelen verkocht aan hotelmanager Stephanie Nunes Querido. Daarmee heeft Restaurant Hot...
Dit jaar schreef een recordaantal van 27 kandidaten zich in voor de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Na een intensieve theoriero...
Stan Josephi - Senior Lecturer Revenue Management aan de BUAS - geeft zeven waardevolle tips over revenue management. Josephi verzorgt, spec...
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station biedt vanaf nu al haar medewerkers toegang tot externe en anonieme hulp op mentaal vlak. Masterclasses...
Hotelsummit vindt plaats op 31 oktober 2022 in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge...
De essentie van Revenue Management is om hotelkamers en zalen tegen het best mogelijke tarief aan te bieden. Dat klinkt echter makkelijker dan het is....
EquipHotel keert terug en vindt plaats van 6 tot 10 november 2022 in Parijs, bij Porte de Versailles. Als de toonaangevende internationale B2B-beurs v...
De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs heeft zes kandidaten geselecteerd voor de finale van deze prestigieuze wedstrijd voor gastvrijhei...
Er is al veel over geschreven: de horecabranche kampt met een groot personeelstekort. De exodus uit het hospitality-vak werd door de coronapandemie ve...
Jeanine van den Kroonenberg is general manager van het Mr Jigs Hotel in Venlo. Het hotel opende de deuren in het najaar van 2020, midden in de coronac...
Op 27 september verzorgt biersommelier en Certified Cicerone® Ivo Thijssen, in samenwerking met Horeca Management Academy, de maste...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn zes kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Het succes van het interne opleidingstraject van Apollo & Leonardo Hotels leidt opnieuw tot verschuivingen binnen de hotelketen. Met ingang van 1...
Hilton Amsterdam draagt dit jaar Dé Hilton Haringparty op aan mensen die het door corona extra moeilijk hebben gehad. Daarom organiseert direct...
Directe boekingen. Het nieuwe goud in zware tijden. Directe boekingen binnenhalen vergt tijd, energie, een strategie en investeringen. Patrick Brand (...
Het Prince Akatoki in Marylebone, het enige Japanse vijfsterren hotel in Londen, heropent in augustus met een nieuw "Taste of Japa...
Blije gezichten van hotelprofessionals. We vonden het wel weer eens tijd om met iets positiefs te komen. Op de foto zie je de cursisten die met g...
Deze week organiseerde Hoteliers.com, leverancier van commissievrije boekingssoftware voor hotels, een uniek evenement voor haar klanten. Bij Ho...
Bij de grote hotelketens en hotels is revenue management ondergebracht bij een revenue manager. Het gros van de hotels in Nederland behoort niet tot d...
We willen allemaal leuk gevonden worden. Niets menselijks is ons vreemd. Voor ondernemingen geldt hetzelfde. Sterker nog, als consumenten jouw bedrijf...
Voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland. Kandidat...
Marieke Kooiman en Rob Eijsbouts helpen managers - met het nodige succes - om van hun medewerkers een krachtig team te maken. Voor hotelmanagers hebbe...
De essentie van revenue management is om hotelkamers en zalen tegen het best mogelijke tarief aan te bieden. Dat lijkt makkelijker dan het is. Daarom...
Erik Stroink is Product Manager van de oudste horecavakbeurs van de Benelux, de BBB in Maastricht. Hij heeft het druk, want van 7 tot en met 9 oktober...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Accor transformeert haar loyalty-programma tot een integraal wereldwijd platform dat rewards, diensten en belevingen integreert over de hele hospitali...
Goh, als dat ook bij de hotelgasten zo gaat, dan kom je hier als gast werkelijk in een gespreid bedje terecht. De allereerste ervaring bij Boutique Ho...
Het succes van het interne opleidinstraject van Apollo Hotels leidt tot vier interne verschuivingen binnen de hotelketen waarbij Masterclassers zijn d...
Hoewel uit eten met jonge kinderen een uitdaging kan zijn, geeft bijna de helft (45%) van de ouders met jonge kinderen (5-10 jaar) aan minimaal eens p...
Roberto’s Restaurant in Hilton Amsterdam viert dit najaar zijn 25-jarig bestaan. Het klassiek Italiaanse restaurant is altijd trouw gebleve...
Een nieuw tijdperk breekt aan voor de meer dan 110 miljoen leden van Marriott International's bekroonde loyaliteitsprogramma's - Marriott Rewa...
Eden Hotels en het ROC van Amsterdam hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend in het kader van House of Hospitality. Eden Hotels onderschrijft da...
Joyce Mol (29) is aangesteld als Hotel Manager van Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Zij is doorgegroeid naar deze positie vanuit de Apollo Masterc...