Gastdocent Jorge Labadie doceert over branding tijdens HotelSummit 2022

Auteur: Redactie
HotelSummit 11 oktober 2022
Gastdocent Jorge Labadie doceert over branding tijdens HotelSummit 2022

Hotelsummit vindt plaats op 31 oktober 2022 in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma. Inschrijven kan hier.

Als onafhankelijk hotelier heb je als underdog genoeg uitdagingen, maar hoe kun je deze positie in je voordeel ombuigen? Tijdens HotelSummit geeft Jorge Labadie, eigenaar van brand consultancy 37ºCelsius, een college over branding. In deze masterclass nemen we jullie mee in de wetmatigheden van branding: wat werkt nu wel en wat niet? Wat kun je als hotelier leren van merken als Jumbo en Boni? Van Red Bull en Predator? We laten je zien wat een merk bij mensen oproept en hoe je daarmee om kunt gaan.

Na afloop weet je wat jij kunt doen om je merk in te zetten om je hotel succesvoller te maken. We doen dit interactief en aan de hand van actuele cases, zodat je even meegenomen wordt in de wonderlijke wereld van merken. Zodat je de ervaring met jouw hotel voor de bezoekers rijker kunt maken. 

Over de spreker

Jorge Labadie is eigenaar van brand consultancy 37ºCelsius en heeft meer dan 20 jaar academische en praktijkervaring in branding. Hij ondersteunt organisaties met het bouwen van sterke merken. Ook geeft hij colleges in branding en marketing op de Universiteit van Amsterdam, UvA Academy, Nyenrode en Erasmus Universiteit.

Over HotelSummit

Sinds 2014 is HotelSummit – voorheen HotelTech – uitgegroeid tot dé ontmoetingsplek voor hoteliers. HotelSummit is hét jaarcongres voor het hoge hotelmanagement met een inhoudelijk, informatief en inspirerend programma.

Bent u hotelier, hoteleigenaar, general manager, hotelmanager, ceo of cfo, kortom eindverantwoordelijk binnen het hotel? Dan bent u van harte welkom op HotelSummit. Dit jaar organiseren wij HotelSummit voor de zevende keer op 31 oktober.

Klik hier om je in te schrijven voor HotelSummit 2022

Overig nieuws