Unieke veiling Hilton Amsterdam voor Stichting Papageno

Auteur: Redactie
Mensen 4 juni 2021
Unieke veiling Hilton Amsterdam voor Stichting Papageno

Hilton Amsterdam draagt dit jaar Dé Hilton Haringparty op aan mensen die het door corona extra moeilijk hebben gehad. Daarom organiseert directeur Roberto Payer een unieke ‘Maatje voor een maatje‘ veiling voor Stichting Papageno. Deze stichting van Jaap en Aaltje van Zweden, zet zich in voor autistische kinderen en jongeren.

De veilingstukken zijn uniek en iedereen kan meebieden via deze site De hoogste bieders krijgen een VIP treatment tijdens Dé Hilton Haringparty op 15 juni a.s. om 18.00 uur. Deze is exclusiever dan ooit gezien het (beperkte) aantal gasten dat door de coronamaatregelen live aanwezig kan zijn.

De veilingstukken zijn speciaal voor Stichting Papageno ontwikkeld en normaal gesproken niet te koop: een tiramisu workshop met de markante Italiaanse Hilton-directeur Roberto Payer; een workshop pasta maken en wijn proeven o.l.v. Executive Chef Franz Conde en een sommelier; een pizza masterclass met een Italiaanse Chef en een overnachting voor twee personen in de John en Yoko suite met een exclusief diner en badjassen met je eigen initialen.

Wie verzekerd wil zijn van een plek bij Dé Hilton Haringparty kan (ook via de veilingwebsite) voor 99 euro de Limited Skybox Experience kopen voor twee personen. Je krijgt dan van 17.30 – 20.00 uur een luxe kamer tot je beschikking met uitzicht op de tuin, inclusief een Haring Delight Surprise.  De volledige opbrengst van zowel de veiling als LIMITED SKYBOX EXPERIENCE komt ten goede aan Stichting Papageno.  

Hilton directeur Roberto Payer trekt alles uit de kast om de veiling te promoten. Zie de funny video’s onderaan het bericht.

Stichting Papageno

Stichting Papageno is een onafhankelijke organisatie die zich overal in Nederland inzet voor jongeren en kinderen met autisme. De activiteiten zijn erop gericht om te laten zien waar de mogelijkheden van kinderen en jongeren met autisme liggen en ze uit hun isolement te halen. In het Papageno Huis in Laren zijn appartementen waar jongeren leren zo zelfstandig mogelijk te wonen.

Daarnaast komen jongeren voor dagbesteding naar het huis. De bewoners en de dagbesteders kunnen bijvoorbeeld werken in de horeca, meedoen aan toneellessen of kickboksen of zijn juist muzikaal bezig. Afgelopen periode was extra zwaar voor zowel de kinderen als hun ouders omdat er geen activiteiten georganiseerd konden worden.  Om het belangrijke werk mogelijk te maken en voor de bouw van een nieuw Papageno Huis in Friesland is geld nodig.

Overig nieuws