Nieuwe eigenaar Kasteel de Wittenburg deelt internationale ambitie

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Kasteel de Wittenburg organiseerde een feestelijke receptie ter ere van de succesvolle doorstart door de overname van de nieuwe eigenaar, Lasé Hu. Samen met Burgemeester Aptroot van Wassenaar en directeur Ralf Meppelder heette hij afgelopen woensdag alle ruim 200 gasten welkom tijdens de officiële opening.

Tijdens de openingsspeech deelde de heer Hu zijn missie om het Kasteel nog explicieter op de internationale kaart van het zakenleven te zetten. Ook sprak hij zijn wens uit om de president van China bij een nieuw bezoek aan Nederland te mogen verwelkomen in Wassenaar.

De Vereniging zal met een nieuw bestuur weer een actieve vereniging worden, waar het bedrijfsleven, de politiek en ambassadeurs elkaar weten te vinden tijdens uiteenlopende gelegenheden. Van zakelijke bijeenkomsten en diners tot muzikale avonden en andere feestelijkheden. Met de doorstart wil de directie ook nieuwe (internationale) contacten kennis laten maken met het landgoed. De openingsreceptie werd bijgewoond door ruim dertig ambassadeurs, zakelijke relaties, vaste gasten en omwonenden. Naast de culinaire verrassingen van top chef Marc Smeets was er een fantastisch optreden van Stephan Geusebroek en CB Milton in de zonnige tuin.

Nieuw a la carte restaurant 
Begin 2017 was de doorstart van Kasteel de Wittenburg een feit. Onder leiding van directeur Ralf Meppelder zal de historische locatie op volle kracht verder kunnen werken aan een waardige toekomst. Op dit moment werkt chef-kok Marc Smeets aan een nieuwe kaart met pure, lichte smaken en een vleugje Oosterse kookstijl. Het resultaat zal voor zowel leden als niet-leden te proeven zijn in het nieuwe a la carte restaurant dat in het najaar van 2017 geopend zal worden.

Naast de zakelijke activiteiten zal Kasteel de Wittenburg ook het toneel blijven van bruiloften en zullen er deze zomer weer tuinconcerten en high-tea’s op de agenda staan.www.wittenburg.nl 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Achtergronden
De weekendselectie: vooruitblik Michelinsterren, versierde kersthotels en meest gelezen artikelen

Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je de afgelopen week iets hebt gemist, vind je in de weekendselectie drie artikelen die gedurende de afgelopen week zijn geplaatst op onze website. ...

Achtergronden
Top 10 best gelezen artikelen op hospitality-management.nl

Het jaar is bijna voorbij, tijd om terug te blikken. Het was een roerig jaar, met veel hoogte- en dieptepunten. Voor wie nog geen afscheid kan nemen van 2017, hebben we een overzicht gemaakt van de tien meest gelezen artikelen op hospitality-management.nl. 1. Twee Van der Valk hotels openen op...

Awards
Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport winnen titel Hotel of the Year 2017

Golden Tulip maakte vandaag de winnaars van de jaarlijkse Hotel of the Year verkiezing bekend. Golden Tulip Weert en Tulip Inn Eindhoven Airport mogen een jaar lang de felbegeerde titel Hotel of the Year 2017 dragen. De prestigieuze awards werden persoonlijk overhandigd aan de General Managers van d...

Achtergronden
Wie heeft het mooist versierde 'kersthotel' in Nederland

Kerst. 'It's he most wonderful time of the year', als we zanger Andy Williams mogen geloven, en dat doen we. Daarom plaatsen we deze speciale oproep, bedoeld voor hoteliers. We zijn immers op zoek naar foto's van mooi versierde hotels, hotels in kerstsfeer of hotelmedewerkers in kers...

Michelin Interview
Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Op maandag 11 december worden de Michelinsterren weer uitgedeeld in Nederland, maar ongetwijfeld zullen er ook enkele chefs met een beteuterd gezicht de hoofdstad verlaten na de bekendmaking. Topchef Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft al veel uitreikingen meegemaakt ...

Hotelketens
Hein van Beek: “We richten ons niet op een snelle uitbreiding"

QL Hotels & Restaurants is een club voor kwaliteitshotels met uitstekende keukens. Inmiddels staat de teller op ruim 130 hotels in acht Europese landen. Ieder hotel wordt persoonlijk bezocht door oprichter Hein van Beek. Met recht zijn alle QL Hotels & Restaurants daardoor ‘handpicked&...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: