Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Auteur: Thijs Jacobs
Food 3 april 2020
Paascreaties van Hotel Jakarta verkocht in Bakkerij Westers

Pastry chef Ramona Rütti van Hotel Jakarta Amsterdam maakt bijzondere paascreaties om te paastafel op te fleuren. Dit jaar zal de tafel voor minder mensen gedekt worden, maar daardoor is er des te meer aandacht voor wat er op tafel staat.

Er zijn verschillende creaties te verkrijgen in Bakkerij Westers waaronder een chocolade badkuip gevuld met chocolade badeendjes, melk en pure chocochips met noten en rozijnen, gekarameliseerde hazelnoten en marsepein. Of een eitje van kokosmousse, Malibu ganache met pure chocolade en passievruchtgel. Echte show-stopper is de combinatie van paasei met het Amsterdamse wapen.

Alle creaties zijn te verkrijgen in Bakkerij Westers in Hotel Jakarta Amsterdam. Om geen teleurstellingen te voorkomen, bestellen voor 8 april. Tot en met 28 april is het enkel mogelijk af te halen in Bakkerij Westers.

OVER RAMONA RÜTTI

Ramona is geboren en opgegroeid in Zwitserland, waar ze na de middelbare school de patisserie-opleiding heeft gevolgd aan de Konditorei Aeschlimann. Na haar opleiding is ze aan de slag gegaan in keukens van Restaurant Mirazur (3 Michelin stars) in Frankrijk en JW Marriott  in Zuid-Korea om vervolgens in Nederland neer te strijken.

Overig nieuws