Alco en Evelyn van Berkel runden onder de vlag van hun bedrijf Van Berkel Hospitality al Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en nog twee locat...
Dit jaar schreef een recordaantal van 27 kandidaten zich in voor de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Na een intensieve theoriero...
De 22ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...
Carelshaven bestaat dit jaar 250 jaar. Waar Carelshaven in 1772 begon als schippersherberg is het nu uitgegroeid tot een gerenommeerd 4-sterrenhotel &...
De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs heeft zes kandidaten geselecteerd voor de finale van deze prestigieuze wedstrijd voor gastvrijhei...
De 21ste editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebied van gastheers...
Ellen Kinkartz van restaurant Atelier in Gulpen is dinsdag 30 november door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het jaar...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn zes kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Het is een missie waar hij steeds radicaler in wordt. Chef-kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht streek in 2017 neer in de ongekroonde hoofd...
Ruim een maand is de horeca verplicht dicht. Hotels kiezen voor sluiting of laten mondjesmaat een beperkt aantal gasten binnen. Het is de nieuwe reali...
De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verleng...
Voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland. Kandidat...
Voor de 18e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zoekt de organisatie naar de beste jonge gastheer of gastvrouw van Nederland. Kandidat...
Dat wifi hier geen wachtwoord behoeft, is niet zo vreemd, want wie ‘van buiten’ zou op dit landgoed oneigenlijk gebruik kunnen maken van d...
Alle leden van Les Jeunes Restaurateurs werden uitgedaagd een spannend gerecht te bedenken dat perfect past bij Domaine du Tariquet Prèmieres G...
Vanaf 1 januari 2012 wappert de Jeunes Restaurateurs dÂEurope vlag bij vijf nieuwe enthousiaste leden. Voorzitter Lex Gasseling laat weten zeer verhe...
Menig Brabander - en alle officieren die de KMA doorlopen hebben - kennen het lied De Paarse Heide. "Breda vooruit! De klokken luiden! Breda gij...
De Tour Culinair heeft een cheque van 4.000 euro aangeboden aan de Stichting JRE Culibus, een project van Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland. De...
Een plaats in de top-100, sterren en punten tot een maximum van 20; het oordeel van gidsen is belangrijk, maar waarom is de invloed zo groot? De uitga...
Tijdens de vakbeurs Horecava 2010 werd op maandag 11 januari op de stand van Unilever Foodsolutions een nieuw kookboek voor chefs en restaurateurs gep...
Men dient bij Het Bonte Paard de auto te parkeren. Achter deze tot café verbouwde Noordhollandse stolpboerderij is de entree van het restaurant...