Je hebt gezocht op: Tilburg

De Rooi Pannen en BUas spelen in op vraag naar praktisch opgeleide studenten met unieke mhbo-trajecten
3 april 2024Nieuws

De Rooi Pannen en BUas spelen in op vraag naar praktisch opgeleide studenten met unieke mhbo-trajecten

Werkgevers staan te springen om mbo’ers vanwege hun praktische vaardigheden en directe inzetbaarheid. De behoefte aan deze goed opgeleide profes...

Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg onder leiding van Claudia Termaten
14 maart 2024Nieuws

Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg onder leiding van Claudia Termaten

In februari is Claudia Termaten gestart als de nieuwe hotelmanager bij het onderwijshotel van De Rooi Pannen Tilburg Horeca. Met ruim dertig jaar aan...

Wat doet Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg om de reviewscore op platforms als Booking en Tripadvisor te verhogen?
13 november 2023Nieuws

Wat doet Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg om de reviewscore op platforms als Booking en Tripadvisor te verhogen?

Veel consumenten filteren op de reviewscore op platformen zoals Booking.com en Tripadvisor bij het kiezen van een geschikt hotel. Een hoge score in co...

Jonge Honden: Willeke Poeliejoe implementeert eigen visie in haar hotel Lytel Blue
30 december 2022Nieuws

Jonge Honden: Willeke Poeliejoe implementeert eigen visie in haar hotel Lytel Blue

Op jonge leeftijd een hotelonderneming runnen, het is niet veel mensen gegeven. Ondernemen is vallen en opstaan, fouten maken en groeien. In de serie...

Foto's: Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg krijgt predicaat 'Resorthotel'
25 oktober 2022Nieuws

Foto's: Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg krijgt predicaat 'Resorthotel'

In de twee roerige coronajaren heeft Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg hard aan de weg getimmerd om wéér verder uit te groeien tot wat in...

Boeklancering Quality Lodgings: QL Guide 2023
28 september 2022Nieuws

Boeklancering Quality Lodgings: QL Guide 2023

Op maandag 26 september reikte Quality Lodgings de eerste exemplaren uit van de nieuwe QL Guide 2023 tijdens het QL Year Event in Leerhotel het Kloost...

KVK: veel starters in de horeca
11 juli 2022Nieuws

KVK: veel starters in de horeca

Het aantal starters in juni 2022 is vrijwel gelijk aan dat in dezelfde maand vorig jaar. Met 21.873 starters is de toename 2%. Dit blijkt uit het KVK...

Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht
2 juni 2022Nieuws

Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht

Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...

Van der Valk opent nieuw hotel in Waalwijk
27 mei 2022Nieuws

Van der Valk opent nieuw hotel in Waalwijk

Familie Van der Valk opent een nieuw hotel in Waalwijk. Daarmee is de 82e vestiging van Van der Valk Hotels & Restaurants in Nederland een feit. H...

Hotel Innovatie Congres met sterke line-up op 28 juni
25 mei 2022Nieuws

Hotel Innovatie Congres met sterke line-up op 28 juni

Na twee roerige jaren kunnen we weer vooruitkijken naar kansen in de hotellerie. Welke invloed heeft corona gehad en is deze invloed blijvend? Wat zij...

Foto's: Viersterren NEO KVL hotel opent deuren in het Brabantse Oisterwijk
11 mei 2022Nieuws

Foto's: Viersterren NEO KVL hotel opent deuren in het Brabantse Oisterwijk

Het dorp Oisterwijk in Brabant is een viersterren hotel rijker: het NEO KVL hotel. Het design hotel heeft 68 modern ingerichte kamers, restaurant, spa...

Hotel IBIS Tilburg transformeert vergaderruimten naar escaperooms 
28 september 2021Nieuws

Hotel IBIS Tilburg transformeert vergaderruimten naar escaperooms 

IBIS Tilburg is een samenwerking aangegaan met Escape Team voor het bouwen van escape rooms in de vergaderzalen. De hotelkamers van het IBIS werden al...

Van der Valk: horecafamilie beweegt moeiteloos mee met de tijdgeest
17 september 2021Nieuws

Van der Valk: horecafamilie beweegt moeiteloos mee met de tijdgeest

In een jubileumeditie van Hospitality Management mag de grootste hotelketen van Nederland niet ontbreken. Net als bij uw vakblad, is er bij Van der Va...

Interview: moeders en dochters in familiehotels
28 april 2021Nieuws

Interview: moeders en dochters in familiehotels

Familiehotels. Je zou ze bijna vergeten tussen al het geweld van de aankondigingen die de grote hotelketens doen. De ene keten introduceert een nieuw...

Alle Michelinsterren in één overzicht
29 maart 2021Nieuws

Alle Michelinsterren in één overzicht

Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...

Interview Eus Peters: "Retail en horeca hebben elkaar hard nodig"
23 december 2020Nieuws

Interview Eus Peters: "Retail en horeca hebben elkaar hard nodig"

Eus Peters is directeur van de Raad Nederlandse Detailhandel en heeft een verleden bij Koninklijke Horeca Nederland. Op dit moment heeft de horeca het...

Veronique van Bree nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality
14 september 2020Nieuws

Veronique van Bree nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality

Veronique van Bree is de nieuwe algemeen directeur van Joannes Hospitality en daarmee verantwoordelijk voor Landgoed Huize Bergen in Vught en EIGENTIJ...

Hotelier Martin Lindelauf gaat met pensioen
12 augustus 2020Nieuws

Hotelier Martin Lindelauf gaat met pensioen

Na ruim vierendertig jaar gaat Martin Lindelauf met pensioen. Een pensioen dat welverdiend is, maar velen vinden het toch jammer om hem te zien gaan....

Dit kost een overnachting tijdens carnaval
20 februari 2020Nieuws

Dit kost een overnachting tijdens carnaval

Het grootste feest van het jaar in het zuiden komt er weer aan. Dat betekent carnavalskleding scoren, kaarten kopen voor de plaatselijke kroeg of natu...

Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt
25 november 2019Nieuws

Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

Gisteravond zijn in Theater Amsterdam de Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar de Best Bartender (Andrei Talap...

Waarom gooien we zoveel eten weg?  (En wat kunnen we eraan doen?)
22 november 2019Nieuws

Waarom gooien we zoveel eten weg? (En wat kunnen we eraan doen?)

Jaarlijks gooit de Nederlandse horeca ruim 50.000 ton aan voedsel weg. Dat zijn ongeveer 80 miljoen borden. Dit gebeurt zowel in de keuken als bij de...

NH Collection Eindhoven Centre winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2019
20 november 2019Nieuws

NH Collection Eindhoven Centre winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2019

Tijdens Das Leisure Ondernemers Festival op 19 november in De Koepel in Breda is de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 uitgereikt. In het bijzijn van 4...

Van der Valk hotel Gilze-Tilburg viert 45-jarig bestaan
4 oktober 2019Nieuws

Van der Valk hotel Gilze-Tilburg viert 45-jarig bestaan

Van der Valk hotel Gilze-Tilburg viert op 15 oktober aanstaande haar 45-jarig bestaan. Om dit heugelijke moment te vieren wordt een bijzonder kunstwer...

Landal Kaatsheuvel verwelkomt op 4 oktober de eerste gasten
20 september 2019Nieuws

Landal Kaatsheuvel verwelkomt op 4 oktober de eerste gasten

Vanaf 4 oktober 2019 zijn de eerste gasten welkom op het gloednieuwe luxe vakantiepark Landal Kaatsheuvel, waar de eerste 24 vakantiewoningen gereed z...

Mercure lanceert diverse biercocktails
2 september 2019Nieuws

Mercure lanceert diverse biercocktails

Mercure Hotels staat al sinds jaar en dag bekend om zijn culinair imago en de verbondenheid met de lokale omgeving. Vandaag gaat Mercure met een selec...

Afscheidsinterview Hans Vugts, Hotel Casa Amsterdam
17 juli 2019Nieuws

Afscheidsinterview Hans Vugts, Hotel Casa Amsterdam

Het begrip ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ is dusdanig ingeburgerd dat de afkorting MVO telkens opduikt in allerlei marketingstra...

Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''
10 mei 2019Nieuws

Zussen nemen hotel over: ''Stel je voor dat we deze kans gemist hadden''

‘Prins Stefan 2019’ staat op het bordje dat op de gevel prijkt. En pal voor de deur, op een leuk pleintje met een prachtig stadhuis, ligt...

Rondetafelgesprek met hotelschooldirecteuren
6 februari 2019Nieuws

Rondetafelgesprek met hotelschooldirecteuren

De samenleving draait op mbo’ers en de hotellerie vormt daar geen uitzondering op. Maar hoe blijft de sector aantrekkelijk genoeg voor zelfbewus...

Interview Maik Willems, Bastion Hotels: Altijd en overal hetzelfde
11 januari 2019Nieuws

Interview Maik Willems, Bastion Hotels: Altijd en overal hetzelfde

Hij is niet iemand die in het weekeinde ‘een balletje slaat’ of als mamil (middle-aged-man-in-lycra) fietspaden onveilig maakt; hij rijdt...

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018
4 december 2018Nieuws

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is op 3 december de eerste Braban...

Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca
7 november 2018Nieuws

Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca

De gemeente Amsterdam heeft samen met andere overheidsinstanties een manier gevonden om crimineel geld te weren uit de horeca. De rechter heeft ingest...

Horeca en herfstvakantie
8 oktober 2018Nieuws

Horeca en herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie trekken veel mensen er weer op uit om een lang dagje, weekend, midweek of week te ontspannen. Daar hoort natuurlijk een bokb...

Wat gebeurt er in het brein van de hotelier?
26 september 2018Nieuws

Wat gebeurt er in het brein van de hotelier?

Tijdens HotelTech 2018, op maandag 19 november in Bunnik, is Margriet Sitskoorn keynote spreker. Zij spreekt over de invloed van leiderschap op het br...

Joost Deurloo is Nederlands Kampioen Oestersteken
18 september 2018Nieuws

Joost Deurloo is Nederlands Kampioen Oestersteken

Gisteren (maandag 17 september) heeft in Brasserie 'De Vluchthaven' te Bruinisse voor de zesde keer het Premier Nederlands Kampioenschap...

Volledig tech-driven hotel CityHub opent in Witte de Withstraat in Rotterdam
15 mei 2018Nieuws

Volledig tech-driven hotel CityHub opent in Witte de Withstraat in Rotterdam

CityHub heeft in één van de meest levendige en sfeervolle straten van Rotterdam een nieuw hotel geopend. M...

Arend Hardorff benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague
30 april 2018Nieuws

Arend Hardorff benoemd tot decaan en lid van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague

De Raad van Toezicht van Hotelschool The Hague is verheugd aan te kondigen, dat Arend Hardorff, met ingang van 14 augustus 2018, wordt benoemd tot dec...

Revenue management: jongleren met prijzen voor de hoogste omzet
16 maart 2018Nieuws

Revenue management: jongleren met prijzen voor de hoogste omzet

Revenue management is zorgen voor de beste prijs voor een kamer op een specifieke dag. Geen eenvoudige opdracht, want OTA’s snoepen mee van de o...

Blog Coen Schelfhorst GuestHouse hotel Kaatsheuvel: Van Cold House naar Guest House
16 maart 2018Nieuws

Blog Coen Schelfhorst GuestHouse hotel Kaatsheuvel: Van Cold House naar Guest House

De tijd verstrijkt en de spanning neemt toe! Ook is de Russische beer op onze bouwplaats niet onopgemerkt gebleven. Sinds de laatste blog is er op all...

Kansen in studentenhuisvestingsmarkt door internationalisering
6 maart 2018Nieuws

Kansen in studentenhuisvestingsmarkt door internationalisering

Steden in ons land met een krachtig HBO en WO kunnen de komende jaren rekenen op een forse economische impuls als zij meer internationale studenten na...

Blog Coen Schelfhorst GuestHouse hotel Kaatsheuvel: Technologie, droom of digitaal doolhof?
14 februari 2018Nieuws

Blog Coen Schelfhorst GuestHouse hotel Kaatsheuvel: Technologie, droom of digitaal doolhof?

Over een paar maanden ontvangen we de eerste gasten in ons GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Wat ben ik blij dat ik in deze gave tijden ons nieuwe hotel m...