Van der Valk opent nieuw hotel in Waalwijk

Auteur: Redactie
Van der Valk opent nieuw hotel in Waalwijk

Familie Van der Valk opent een nieuw hotel in Waalwijk. Daarmee is de 82e vestiging van Van der Valk Hotels & Restaurants in Nederland een feit. Het viersterrenhotel ligt in de gemeente Sprang-Capelle, op steenworp afstand van De Efteling, de Loonse- en Drunense duinen en Waalwijk. Tilburg centrum is in enkele autominuten vanaf het hotel bereikbaar.

Het hotel is in 2002 door Harry en Marijke Heinrichs – Van der Valk gebouwd onder de naam Queen. Sinds 2006 werd het door NH-Hotels geëxploiteerd als NH Waalwijk. “Het openen van een Van der Valk hotel op die plek is een logische stap gezien de strategisch goede locatie. Waalwijk is een belangrijke hotspot voor zakelijke reizigers en dagtoerisme” aldus Nick van der Valk (4e generatie), die Van der Valk Hotel Waalwijk gaat leiden.

Over Van der Valk Waalwijk

Het hotel komt na zestien jaar weer terug in handen van de Familie Van der Valk. Het hotel gaat grondig worden verbouwd en gerenoveerd. Naar verwachting opent het hotel met een volledig nieuw concept in april 2023 haar deuren. Het heeft dan de beschikking over:

- 120 kamers, waaronder ook familiekamers en suites;

- Een restaurant;

- Een hotelbar;

- 5 multifunctionele ruimtes voor vergaderingen, feesten en partijen;

- Nieuwe wellness- en fitnessfaciliteiten, waaronder een zwembad;

- Ruime parkeergelegenheid

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws