Je hebt gezocht op: zutphen

Flow the Collection breidt portefeuille uit met twee hotels
Flow the Collection voegt in de eerste helft van volgend jaar twee hotels toe aan de portefeuille. Hotel Hoogeerd in Niftrik wordt vanaf 1 april onder...

“Wij zijn blij dat het vastgoed niet van ons is”
Alco en Evelyn van Berkel runden onder de vlag van hun bedrijf Van Berkel Hospitality al Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven en nog twee locat...

Janiek van den Broeck (25) en Bart Leussink (25) ontwikkelen binnen drie maanden The Church
Het was misschien niet helemaal de bedoeling dat de eerste onderneming direct zo een groot project zou zijn. Maar vanaf het eerste moment dat Bart Leu...

Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs; finalisten bekend
Dit jaar schreef een recordaantal van 27 kandidaten zich in voor de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Na een intensieve theoriero...
Kasteel Engelenburg nu onder de vleugels van EHM Group
Het exclusieve Kasteel Engelenburg in het Gelderse Brummen is sinds deze maand onderdeel van EHM Group. De nieuwe eigenaar zal flink gaan investeren i...

Horecagroep HIM+ neemt hotel en restaurant over
De jonge ondernemers Bart Leussink en Janiek van den Broeck openen begin maart 2023 hun eigen hotel en restaurant in Arnhem. Een naam is nog niet beke...

Bjorn Massop; culinair architect van de Achterhoek
Het is een missie waar hij steeds radicaler in wordt. Chef-kok Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht streek in 2017 neer in de ongekroonde hoofd...

QL Hotels presenteert nieuwe Managing Director
Het team van QL Hotels & Restaurants wordt per 1 december versterkt met Mathilde van der Weerd die in de rol van Managing Director de uitrol van e...

Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''
“Het is nog niet voorbij, voor mij is het geen dag voorbij”, vertelt Ton Heerts, voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderl...

In memoriam: Michel Geurts
Het droevige bericht van het overlijden van Michel Geurts (1944) heeft de Nederlandse hotellerie geschokt. De hotelier legde in 1982 in Zutphen de bas...

Feestelijk 25-jarig jubileum Hotel Avenarius
Op feestelijke wijze vierden Henrike Lobbes, Bob Olde Olthof en Arnold Labohm maandag 8 april het heugelijke feit dat de drie directieleden precies 25...

Rondetafelgesprek: Maakt een merk een hotel meer waard?
To brand or not to brand? Dat is de vraag voor veel hoteliers. Investeerders zien graag een herkenbaar merk op de gevel, maar de gast kent soms meer w...

Interview Henrike Lobbes: "Hampshire is springlevend"
Henrike Lobbes kreeg in december 2016 een e-mail van Léon Dijkstra die insloeg als een bom. Hij wilde enkel nog focussen op de eigen hotels, Ha...

Inntel Hotels Resort Zutphen wordt Fletcher Hotels
Inntel Hotels heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als hotelketen met 4 en 5 sterren hotels gesitueerd op A1 locaties in de grotere Nederlandse st...

De Weekendselectie: Wild, payrolling en overtreding fusieregels
Het is weer weekend! Dagelijks plaatsen wij op Hospitality Management nieuws, achtergronden, interviews en blogs. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat...

Wild op het menu: doen of niet?
Bij wild denkt men aan de Veluwe en de Achterhoek. Prachtige regio’s, waar herten en wilde zwijnen de ruimte hebben om hun eten bij elkaar te sc...

Landal GreenParks ruimt zwerfafval op
De Dag van de Duurzaamheid is dit jaar op dinsdag 10 oktober. Door heel Nederland vinden, voor het negende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaat...

Inntel hotels opent hoofdkantoor in Hoofddorp
Half augustus opent Inntel Hotels haar hoofdkantoor in Hoofddorp. Dit kantoor, gelegen aan de Capellalaan, is het directe resultaat van de groei...

Rosés, champagnes en mousserende wijnen van het jaar bekendgemaakt
Op vrijdag 2 juni zijn tijdens Taste of Amsterdam in het Amstelpark de rosé-, champagne- en mousserende wijnen van het jaar onderscheiden. De w...

Dit zijn de meest trending bestemmingen van 2017
Wat hebben Emmen en Venlo met elkaar in gemeen? Het zijn bestemmingen die groeien in toeristisch opzicht. De Nederlander snakt naar die bestemmingen w...

Hampshire Hotels gaat samenwerken met Taxi Electric
Hampshire Hotels en Taxi Electric hebben vandaag aangekondigd een unieke samenwerking aan te gaan om de reis van hotelgasten volledig te verduurzamen....

Nieuw in Zutphen: Hotel Broederenklooster
In het Broederenklooster in Zutphen opent in de loop van 2018 een klein hotel dat zich op het hogere deel van de toeristische markt richt. Het klooste...

Eetpiraat Doetinchem in inrichting geplaatst
Een 52-jarige draaideurcrimineel die horecazaken in Doetinchem heeft opgelicht, brengt de komende twee jaar in een inrichting voor stelselma...

Hollands Glorie opent in Zutphen
De Zutphense binnenstad krijgt er een nieuw hotel met 15 hotelkamers en een restaurant bij. In oktober opent Hollands Glorie de deuren, meldt de...

Hanzesteden internationaal op de kaart gezet
Tijdens een bestuurlijke conferentie in Kampen is vanochtend het startsein gegeven voor een meerjarige internationale marktbewerking voor de negen Han...

Horecabroers lichten ABN Amro op voor 11 miljoen
Het Openbaar Ministerie heeft dinsdagochtend in Zutphen gevangenisstraffen geëist van respectievelijk vijf en drie jaar tegen de broers John (46) e...

Wentelteefjes 2.0: kaneelfingers
Voor gasten die wel iets lekkers bij de koffie willen, maar na de feestmaanden niet zitten te wachten op grote stukken taart of gebak, zijn er heerlij...

Hotelrestaurants hebben een imagoprobleem
Als ik vlakbij de haven van Huizen naar hotelrestaurant Club Newport 1852 rijd, zie ik eerst een bordje met ‘Club Newport 1852’ en even la...

App geeft inzicht in menukaart
Onafhankelijk onderzoek toont aan dat de gasttevredenheid in het Vlaardingse Delta Hotel, onderdeel van de Hoscom hotelgroep, spectaculair is toegenom...

Nieuw restaurant bij Hotel Newport
Het Gooi is een culinaire hotspot rijker: Club Newport 1852. Direct gelegen aan de haven bij Hampshire Hotel Newport in Huizen. Een uniek restaurant '...

PSO-erkenning voor Inntel Zutphen
Als eerste horecabedrijf van Nederland ontving Inntel Hotels Resort Zutphen een PSO erkenning voor MVO. De Prestatieladder Sociaal Ondernemen werd u...

Gasten slapen 30 jaar gratis bij Inntel
Inntel Hotels heeft 5 hotelgasten blij gemaakt met 30 jaar gratis overnachten in de hotels van het Nederlandse hotelbedrijf. De acties maakte onderdee...

Club Newport 1852 opent deuren
Het vernieuwde restaurant Club Newport 1852 opent op 15 januari in Huizen, haar deuren. Het concept van het restaurant is ontwikkeld door Peter Gast,...

Horesca Lieferink neemt VerServer over
Groothandel voor horeca en grootverbruik Horesca Lieferink uit Twello en Zeist neemt versgroothandel VerServer en de daaraan gelieerde Groente- en fru...

Groothandel VerServer failliet verklaard
Foodservicebedrijf VerServer uit Apeldoorn en zusterbedrijf Groente- en Fruithandel Heemskerk zijn door de rechtbank failliet verklaard. Een strafrech...

Inntel Hotels viert 30-jarig bestaan
Inntel Hotels bestaat medio december 30 jaar. Het jubileum wordt een jaar lang gevierd, waarbij het hotelbedrijf in het kader van maatschappelijk vera...
Woodbroke Hotel; De oudste is weer eigentijds
Drie kleine kinderen, een kolossale Newfoundlander en een mooi bos; wat wil je nog meer? Lisa Pit, commercieel directeur van Woodbrooke, en haar leven...

GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten
De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheve...

Stijgers en dalers Lekker 2012
Hieronder volgt een overzicht van de grootste stijgers en dalers in de nieuwe restaurantgids Lekker. Wie klimt er en wie daalt er in de editie van 201...

Schulten Hues en Eden Zutphen gaan samen
Eden Hotel Zutphen en Restaurant Ât Schulten Hues gaan samen verder. Zo wordt medio september onder andere het nieuwe foodconcept ÂSchulten Hues & F...