Inntel Hotels Resort Zutphen wordt Fletcher Hotels

22 december 2017 | Roy Spijker

Inntel Hotels heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als hotelketen met 4 en 5 sterren hotels gesitueerd op A1 locaties in de grotere Nederlandse steden. Deze koers wordt de komende jaren voortvarend doorgezet en heeft geleid tot een evaluatie van onze portfolio. Per 1 februari 2018 is besloten Inntel Hotels Resort Zutphen over te dragen aan een nieuwe partij: Fletcher Hotels.

Karin Geurts, Algemeen Directeur: ’Met gemengde gevoelens neem ik straks afscheid van Inntel Hotels Resort Zutphen mede doordat Inntel Hotels 35 jaar geleden gestart is vanuit dit unieke hotel. Desondanks ben ik erg blij dat Fletcher Hotels het hotel en onze medewerkers gaat overnemen omdat het naadloos aansluit bij hun portfolio.’

Inntel Hotels is volop in ontwikkeling en zal op korte termijn uitgebreid worden met 3 nieuwe hotels. Naast de huidige 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Eindhoven wordt het portfolio de komende jaren aangevuld met hotels in Utrecht, Scheveningen en een 2e hotel in het centrum van Amsterdam.

Inntel Hotels heeft er alle vertrouwen in dat Fletcher Hotels welvarend te werk zal gaan, de medewerkers zal omarmen en gasten en relaties vanaf 1 februari 2018 een warm welkom zal heten zoals men dat bij Inntel Hotels Resorts Zutphen gewend was.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Overig nieuws

Verbouwen
City Resort Hotel Leiden realiseert nieuw Meeting & Event Center

City Resort Hotel Leiden gaat haar huidige Meeting & Event Center uitbreiden en vernieuwen. Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden komt op de vijfde verdieping van het Level-gebouw aan de Bargelaan, direct naast het Centraal Station en krijgt een oppervlakte van maar liefst ...

Van der Valk
Cantharel’s keukentafel verbindt gast met eten

Vanaf 1 november start Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel met een nieuwe initiatief. Gasten kunnen vanaf dat moment ook dineren aan Cantharel’s Keukentafel. Een culinair avondje uit in het naast het hotel gelegen landhuis waar ze onder leiding van chef-kok Justa van Ryssen en sommelier...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: vijf keer raak

“De hotelindustrie verliest de controle over haar eigen kamervoorraad.” Dat was een van de belangrijkste – wat apocalyptisch aandoende - voorspellingen in de white paper van de International Hotel Association over de toekomst van de hotelsector. Het in 1996 gepubliceerde rapport me...

Economie Achtergronden
Stevige groei meetings- en eventsbranche verwacht in 2019

Een decennium na de wereldwijde economische recessie van 2008, is de meetings- en eventsbranche teruggeveerd. Voor het vierde achtereenvolgende jaar laat de sector een consistente groei van uitgaven en bezoekers zien. Deze gestage en stabiele groei is de nieuwe norm binnen de meetings- en eventsbran...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks alle hotelupdates

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: