Inntel Hotels viert 30-jarig bestaan

1 november 2012
Inntel Hotels viert 30-jarig bestaan

Inntel Hotels bestaat medio december 30 jaar. Het jubileum wordt een jaar lang gevierd, waarbij het hotelbedrijf in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zich verbindt aan Stichting Jarige Job.

*Meegaan met ontwikkelingen*
Op 15 december 1982 opende de oprichters Michel Geurts en Peter Houniet het eerste hotel in Zutphen, daaropvolgend werden de locaties in Zaandam, Rotterdam en Amsterdam. Karin Geurts, algemeen directeur Inntel Hotels: ”Er is veel veranderd in de afgelopen 30 jaar. Om succesvol te zijn en te blijven, is het belangrijk om mee te gaan met de ontwikkelingen en je eigen visie en beleid hierop aan te passen. Maar wat onveranderd is gebleven is de gastvrijheid en oprechte aandacht voor onze gasten.”

*Goed willen doen*
Inntel Hotels heeft duurzaamheid als oogmerk. Sinds 2011 zijn alle hotels Green Key Gold gecertificeerd daarnaast wil Inntel hotels goed doen in de maatschappij. Geurts: “Ons succes van de afgelopen 30 jaar willen we graag delen en daarom hebben we besloten om tijdens ons 30-jarig bestaan ons te verbinden aan Stichting Jarige Job. Tijdens onze verjaardag zorgen wij ervoor dat vele kinderen hun verjaardag kunnen vieren. Helaas is het zo dat er in Nederland ruim 60.000 kinderen zijn die doordat er thuis te weinig geld is, hun verjaardag niet kunnen vieren.” Het komende jaar worden er diverse acties samen met en voor het goede doel georganiseerd.

~Frank Lindner~

Overig nieuws