Ali B opent hotel GT Amsterdam West

12 april 2013
Ali B opent hotel GT Amsterdam West

Het nieuwe Golden Tulip Amsterdam West is officieel geopend door rapper Ali B. Na tweeënhalf jaar is de realisatie van dit viersterrenhotel een feit. De accommodatie is
gevestigd in het voormalig Reed Elsevier gebouw tegenover het Westerpark.

*Live cooking restaurant D.R.E.A.M*
Het gebouw, dat voorheen diende als kantoor is in zeven maanden tijd getransformeerd tot dit hotel. De 248 kamers zijn ruim opgezet en kennen een moderne en warme inrichting.Verder huisvest het gebouw vergaderfaciliteiten en een live cooking restaurant D.R.E.A.M. met 500 zitplaatsen.

*Verrast door prijsniveau*
Volgens Janine Zootjes, die als general manager ook bij alle verbouwingen en voorbereidingen betrokken was, zijn de meeste reacties van gasten lovend. "Dat zie je onder andere terug in de eerste recensies op onder andere Trip Advisor, heel belangrijk voor zowel binnen- als buitenlandse gasten. Hotelprijzen variëren afhankelijk van beschikbaarheid en starten bij €89,- exclusief ontbijt en toeristenbelasting. Voor dit prijsniveau zijn alle gasten aangenaam verrast over de uitstraling van het hotel. Je merkt dat de zakelijke maar ook de toeristische hotelgast vaak bewust kiest voor een hotel buiten het centrum. Ik denk dat onze parkeerfaciliteiten en de snelle verbinding naar alle bezienswaardigheden hieraan bijdragen", aldus Zootjes.


~Rapper Ali B opende officieel het hotel~

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws