Château St. Gerlach beste vergaderlocatie 2017

22 januari 2018 | David Bakker

Tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd werd de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’ uitgereikt aan Château St. Gerlach.

Harmen Silver, directeur/gastheer van Château St. Gerlach, nam samen met Judith Oostwegel, Patrice Schmitz en Dion Rozema de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’ in ontvangst. Met 9 andere finalisten werd Château St. Gerlach hiervoor genomineerd. Château St. Gerlach dankt de award met name aan het multifunctionele St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve dat sinds begin 2017 een nieuwe toevoeging is aan het eeuwenoude landgoed.

Landgoed

Achter de kasteelhoeve (1668) die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Door het wegschuiven van flexibele wanden tussen de vergaderzalen ontstaat een ruimte van 760 m2 met een capaciteit tot maximaal 1.000 personen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms. "Met de realisatie van het paviljoen is het geheel aan faciliteiten op het landgoed compleet. Een jaar na de opening is dit een kroon op het werk van het gemotiveerde en gastvrije team van Château St. Gerlach”, zegt Harmen Silver. Voor een impressie van het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve ga naar: www.stgerlachpaviljoen.nl


Meetings Awards

De Meetings Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven van Nederland en worden in zeven categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijkse Meetings Business Event. De organisatie is in handen van het vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.


Château St. Gerlach

In het hart van natuurgebied Ingendael en op een steenworp afstand van Maastricht, ligt het eeuwenoude Château St. Gerlach. Het luxe hotel telt 113 hotelkamers en –appartementen. Op het landgoed bevinden zich 3 eetgelegenheden: Restaurant Château St. Gerlach met een Frans georiënteerde keuken, Bistrot de Liège met streekgerechten en het koffie- en lunchconcept Burgemeester Quicx, Coffee & More. Verder beschikt het landgoed over een eigen Spa & Wellness en 16 vergader- en banketzalen (2-750 personen) waaronder het nieuwe St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve. Château St. Gerlach maakt sinds 1997 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Faillissement Coronacrisis
Hotel Stroom Rotterdam failliet

Hotel Stroom in Rotterdam is failliet ten gevolge van de coronacrisis. De hoge vaste lasten en het wegvallen van inkomsten hebben ertoe geleid dat het hotelbedrijf van Edwin van der Meijde en Jantiene Berg een faillissement heeft moeten aanvragen. Van der Meijde is eveneens eigenaar van het Rotte...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: