Concierge Waldorf Astoria wint prestigieuze Award

17 januari 2017 | Thijs Jacobs

Jaimy de Graaf, de enthousiaste en bevlogen conciërge van het Waldorf Astoria Amsterdam, is tijdens de nieuwjaarbijeenkomst van de Gouden Sleutels onderscheiden met de New York Times Award.

Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest talentvolle jonge conciërge van Nederland in het hoogste hotelsegment. Het is tevens de opmaat voor verder internationaal succes. Jaimy zal zich tijdens het internationale congres van Les Clés d’Or in Berlijn op het hoogste niveau gaan meten met andere winnaars vanuit de hele wereld. Deze internationale deelname wordt mogelijk gemaakt door de New York Times en het Amsterdamse restaurant Pasta e Basta. De trofee bestaat uit de voorpagina van de International Herald Tribune (destijds de New York Times), uitgegeven op de geboortedag van de Award-winnaar.

Dienstbaarheid


“Jaimy heeft op overtuigende wijze aangetoond dat hij het vak van conciërge tot in z’n vingertoppen beheerst. Hij is trots op zijn vak waarin dienstbaarheid en gastheerschap centraal staan en toont een enorme drive”, aldus Ron Stoevelaar, voorzitter van de Gouden Sleutels.  

Roberto Payer, directeur van het Waldorf Astoria, is trots op zijn talentvolle gastheer. “Wij zijn blij dat jonge mensen het conciërge-zijn weer als een vak zien. Jaimy’s betrokkenheid bij onze gasten is groot. Hij ziet erop toe dat vóór en tijdens het bezoek van de gasten alles tot in de puntjes geregeld is".

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Accor
Halfjaarcijfers Accor: 1,5 miljard verlies en 1000 banen weg

Accor draaide over het eerste halfjaar van 2020 een verlies van 1,5 miljard euro. Daarnaast vreest het Franse concern afscheid te moeten nemen van 1000 banen. Bij Accor werken ongeveer 18.000 mensen. De coronapandemie hakt er flink in bij het Franse bedrijf, waar hotelketens Novotel, Mercure en Ibis...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download: corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Column David Bakker
Column: Het onzichtbare leed

Er zijn weinig hoteliers die geen mening over Booking.com hebben. Aan het begin van deze coronacrisis verweet menig hotelier dat de boekingsgigant zich niet als partner van de hotellerie opstelde. Alle boekingen konden kosteloos worden geannuleerd, de hotels bleven leeg en van enige correspondentie ...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: