Informatiedag hotelrestaurants en internet

8 februari 2011
Informatiedag hotelrestaurants en internet

Op maandag 28 februari aanstaande vindt er in het Meeting Plaza Maarssen een speciale congresdag plaats voor hotelrestaurants. Op het programma van 'Restaurants & Internet: Love @ First Site?' staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google, website-optimalisatie, reviewsites en social media centraal.

*Offline kennismaken*
Ook kunnen bezoekers op een 'marktplaats' persoonlijk kennis maken met restaurantsites en online boekingssystemen voor de restaurantbranche. Maak offline kennis met bedrijven als Iens, Dinnersite'.nl en andere sites, want online zakendoen wordt een stuk persoonlijker wanneer u de mensen achter de site persoonlijk kent. Dagvoorzitter is Frank Lindner, hoofdredacteur van De RestaurantKrant.

*Voor wie?*
De dag is bedoeld voor restaurateurs en hoteliers die het hotelrestaurant ook als stand-alone restaurant positioneren. Voor ondernemers die het belang van internet onderschrijven, maar graag meer willen leren over de inzet van social media, hoe om te gaan met alle reviews die er over uw restaurant worden geplaatst en het verbeteren van de vindbaarheid van de eigen website.

*Programma*
10.30 - 11.00 uur
Ontvangst op de marktplaats

11.00 - 11.15 uur
Welkom

11.15 - 12.30 uur
Social Media & Ondernemen. Jeroen van der Schenk

12.30 - 13.30 uur
Lunch op de marktplaats

13.30 - 14.45 uur
Reviews - Nachtmerrie of zegen? Mihaly Laszlo van WTCH

14.45 - 15.30 uur
Hoe haal ik meer uit mijn eigen website. Janneke Nijenhuis

15.30 - 15.45 uur
Pauze op de marktplaats

15.45 - 16.15 uur
Google Trends en ontwikkelingen. Tom Mulders van Google

16.15 - 17.30 uur
Borrel op de marktplaats

*Google Top Spreker: Tom Mulders*
(Industry Manager Travel at Google)

Mulders werkt sinds 2009 als Industry Manager Travel bij Google. Binnen Google Nederland is Tom verantwoordelijk als Business Development Manager met de focus op performance marketing, digital branding en social media strategieën. Daarvoor was Tom onder meer werkzaam bij: ABN Amro Bank ('06-'09): VP Marketing & Sales Management for ABN Amro Private Banking worldwide.

*Direct inschrijven* kan via "deze link":http://www.handsonadvies.nl/gastsprekercongres/restaurant-congres-2011/inschrijven-restaurants

*Informatie*
Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van "Hands-On Advies":http://www.handsonadvies.nl/gastsprekercongres/restaurant-congres-2011. Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland is deelname gratis.

*Wie komen er al?*
Kijk hier vast even welke aansprekende (hotel)restaurants zich "al hebben ingeschreven":http://www.handsonadvies.nl/gastsprekercongres/restaurant-congres-2011/aangemelde-restaurants.

Restaurantwebsites kunnen zich "hier aanmelden voor de marktplaats":http://www.handsonadvies.nl/gastsprekercongres/restaurant-congres-2011/inschrijven-deelname-marktplaats.

~Frank Lindner~

Overig nieuws