De Bloemenbeek heropent restaurant voor hotelgasten

13 mei 2020 | David Bakker
De Bloemenbeek heropent restaurant voor hotelgasten<

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft als een van de eerste Nederlandse hotels de deuren van haar topkeuken – 1 Michelinster – weer geopend. Afgelopen weekend heeft een succesvolle try-out plaatsgevonden van de heropening.

Hotelgasten zijn vanaf 15 mei welkom in het nieuwe en sfeervolle Tuinrestaurant, waar geheel conform de huidige RIVM- richtlijnen kan worden gedineerd. Rondom de openstelling is een speciaal arrangement samengesteld; Rust, Ruimte & Allure in Twente.

De Bloemenbeek loopt met de opening van haar restaurant vooruit op de aangekondigde versoepeling van coronamaatregelen, waarbij alle restaurants vanaf 1 juni weer open mogen voor maximaal 30 personen en per 1 juli voor maximaal 100 personen. “Wij horen van heel veel gasten dat zij grote behoefte hebben om er eindelijk weer eens even uit te gaan. In ons nieuwe Tuinrestaurant kunnen we onze hotelgasten weer culinair verwennen, zoals ze dat van ons gewend zijn,” aldus Raymond Strikker, hotelier-restaurateur van Landhuishotel De Bloemenbeek. De indeling van het ruim 5 hectare grote landgoed is ingericht, dat gasten meer dan voldoende ruimte hebben om zich veilig te voelen. Ook het zojuist opgeleverde, gloednieuwe Greenhouse biedt perfecte mogelijkheden voor o.a. kleinschalige ontvangsten in groepsverband, zoals recepties, familiebijeenkomsten e.d.

Raymond Strikker: “We zijn verheugd over het hoge aantal gasten dat ons het moederdagweekend heeft bezocht. Ook ons team staat weer te trappelen om gasten te ontvangen. Nu nog met alleen het arrangement, na 1 juni op beperkte schaal tot 30 personen en na 1 juli ook weer met bijeenkomsten voor max 100 personen. Dan kunnen we weer ontvangsten, vergaderingen en bruiloften aanbieden op ons sfeervolle en riante landgoed. De eerste aanvragen hiervoor komen al binnen.”

Rust, Ruimte & Allure in Twente

Het speciale Rust, Ruimte & Allure-arrangement is gebaseerd op een tweedaags verblijf met één overnachting op een kamer of een suite naar keuze, met riant ontbijt met o.a. producten uit eigen streek, sprankelend aperitief en heerlijke bites, meesterlijk viergangen Tuindiner (uitbreiding gerechten mogelijk), gebruik van hotelfietsen inclusief routes en een lunchpakket voor op de fiets of voor de tocht door Twente. Het arrangement is desgewenst uit te breiden met extra dagen en met extra’s als een rit in een twoseater Triumph Spitfire (bouwjaar 1975!) inclusief picknickmand, of –voor families van max vijf personen uit één gezin– in een ‘coronaproof’ oldtimer Londense taxi, inclusief een eigen chauffeur/gids.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: