De Bloemenbeek heropent restaurant voor hotelgasten

13 mei 2020 | David Bakker
De Bloemenbeek heropent restaurant voor hotelgasten<

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft als een van de eerste Nederlandse hotels de deuren van haar topkeuken – 1 Michelinster – weer geopend. Afgelopen weekend heeft een succesvolle try-out plaatsgevonden van de heropening.

Hotelgasten zijn vanaf 15 mei welkom in het nieuwe en sfeervolle Tuinrestaurant, waar geheel conform de huidige RIVM- richtlijnen kan worden gedineerd. Rondom de openstelling is een speciaal arrangement samengesteld; Rust, Ruimte & Allure in Twente.

De Bloemenbeek loopt met de opening van haar restaurant vooruit op de aangekondigde versoepeling van coronamaatregelen, waarbij alle restaurants vanaf 1 juni weer open mogen voor maximaal 30 personen en per 1 juli voor maximaal 100 personen. “Wij horen van heel veel gasten dat zij grote behoefte hebben om er eindelijk weer eens even uit te gaan. In ons nieuwe Tuinrestaurant kunnen we onze hotelgasten weer culinair verwennen, zoals ze dat van ons gewend zijn,” aldus Raymond Strikker, hotelier-restaurateur van Landhuishotel De Bloemenbeek. De indeling van het ruim 5 hectare grote landgoed is ingericht, dat gasten meer dan voldoende ruimte hebben om zich veilig te voelen. Ook het zojuist opgeleverde, gloednieuwe Greenhouse biedt perfecte mogelijkheden voor o.a. kleinschalige ontvangsten in groepsverband, zoals recepties, familiebijeenkomsten e.d.

Raymond Strikker: “We zijn verheugd over het hoge aantal gasten dat ons het moederdagweekend heeft bezocht. Ook ons team staat weer te trappelen om gasten te ontvangen. Nu nog met alleen het arrangement, na 1 juni op beperkte schaal tot 30 personen en na 1 juli ook weer met bijeenkomsten voor max 100 personen. Dan kunnen we weer ontvangsten, vergaderingen en bruiloften aanbieden op ons sfeervolle en riante landgoed. De eerste aanvragen hiervoor komen al binnen.”

Rust, Ruimte & Allure in Twente

Het speciale Rust, Ruimte & Allure-arrangement is gebaseerd op een tweedaags verblijf met één overnachting op een kamer of een suite naar keuze, met riant ontbijt met o.a. producten uit eigen streek, sprankelend aperitief en heerlijke bites, meesterlijk viergangen Tuindiner (uitbreiding gerechten mogelijk), gebruik van hotelfietsen inclusief routes en een lunchpakket voor op de fiets of voor de tocht door Twente. Het arrangement is desgewenst uit te breiden met extra dagen en met extra’s als een rit in een twoseater Triumph Spitfire (bouwjaar 1975!) inclusief picknickmand, of –voor families van max vijf personen uit één gezin– in een ‘coronaproof’ oldtimer Londense taxi, inclusief een eigen chauffeur/gids.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Economie Amsterdam Interview
Hoe komt Amsterdam uit de crisis? Reinier van Dantzig (D66) zoekt kwaliteitstoerist

Het contrast kán niet groter. Van een overvolle stad in 2019 naar een angstvallig stil Amsterdam in de zomer van 2020. Het massatoerisme verdween en de hotels in de hoofdstad blijven leeg. Terwijl het COVID-19 virus de hotellerie in zijn greep houdt, worden er plannen gesmeed om Amsterdam in ...

Economie Interview
Barbara Baarsma: "Amsterdamse hotels moeten serieus nadenken over transformatie"

Barbara Baarsma is econome en directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Bovendien is zij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is zij voorzitter van de Bankraad ...

Achtergronden
TheaterHotel De Oranjerie start met Dinner Theater Shows

Velen hebben het theater al te lange tijd moeten missen, maar daar komt verandering in! De Oranjerie gaat vanaf 2 oktober elk weekend een Dinner Theater Show organiseren. In een intieme setting op de bühne van de theaterzaal zorgt De Oranjerie voor een uniek en avondvullend programma. Terwij...

Interview Longread
Interview Pieter Elbers (KLM): "De fase direct na het vaccin is cruciaal"

Captain of industry Pieter Elbers (CEO KLM) en éminence grise Roberto Payer (Waldorf Astoria en Hilton Amsterdam) strijden tegen de gevolgen van de coronacrisis. Midden in die crisis ontmoeten ze elkaar in Amsterdam. De luchtvaart en de hotellerie wordt hard geraakt door de wereldwijde pandem...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Internationaal Coronacrisis
Coronacrisis: 5 grootste hotelketens ter wereld verloren 25 miljard aan waarde

De uitbraak van het coronavirus heeft elke sector over de hele wereld getroffen, maar de hotelindustrie behoort tot de zwaarst getroffen sectoren. Hoewel de hotels verhoogde veiligheids- en hygiënemaatregelen hebben genomen, en voorzichtig zijn heropend voor het zomerse reisseizoen, kan het her...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Wat vindt Sander Allegro ervan?
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: