De Bloemenbeek heropent restaurant voor hotelgasten

Auteur: David Bakker
13 mei 2020
De Bloemenbeek heropent restaurant voor hotelgasten

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte heeft als een van de eerste Nederlandse hotels de deuren van haar topkeuken – 1 Michelinster – weer geopend. Afgelopen weekend heeft een succesvolle try-out plaatsgevonden van de heropening.

Hotelgasten zijn vanaf 15 mei welkom in het nieuwe en sfeervolle Tuinrestaurant, waar geheel conform de huidige RIVM- richtlijnen kan worden gedineerd. Rondom de openstelling is een speciaal arrangement samengesteld; Rust, Ruimte & Allure in Twente.

De Bloemenbeek loopt met de opening van haar restaurant vooruit op de aangekondigde versoepeling van coronamaatregelen, waarbij alle restaurants vanaf 1 juni weer open mogen voor maximaal 30 personen en per 1 juli voor maximaal 100 personen. “Wij horen van heel veel gasten dat zij grote behoefte hebben om er eindelijk weer eens even uit te gaan. In ons nieuwe Tuinrestaurant kunnen we onze hotelgasten weer culinair verwennen, zoals ze dat van ons gewend zijn,” aldus Raymond Strikker, hotelier-restaurateur van Landhuishotel De Bloemenbeek. De indeling van het ruim 5 hectare grote landgoed is ingericht, dat gasten meer dan voldoende ruimte hebben om zich veilig te voelen. Ook het zojuist opgeleverde, gloednieuwe Greenhouse biedt perfecte mogelijkheden voor o.a. kleinschalige ontvangsten in groepsverband, zoals recepties, familiebijeenkomsten e.d.

Raymond Strikker: “We zijn verheugd over het hoge aantal gasten dat ons het moederdagweekend heeft bezocht. Ook ons team staat weer te trappelen om gasten te ontvangen. Nu nog met alleen het arrangement, na 1 juni op beperkte schaal tot 30 personen en na 1 juli ook weer met bijeenkomsten voor max 100 personen. Dan kunnen we weer ontvangsten, vergaderingen en bruiloften aanbieden op ons sfeervolle en riante landgoed. De eerste aanvragen hiervoor komen al binnen.”

Rust, Ruimte & Allure in Twente

Het speciale Rust, Ruimte & Allure-arrangement is gebaseerd op een tweedaags verblijf met één overnachting op een kamer of een suite naar keuze, met riant ontbijt met o.a. producten uit eigen streek, sprankelend aperitief en heerlijke bites, meesterlijk viergangen Tuindiner (uitbreiding gerechten mogelijk), gebruik van hotelfietsen inclusief routes en een lunchpakket voor op de fiets of voor de tocht door Twente. Het arrangement is desgewenst uit te breiden met extra dagen en met extra’s als een rit in een twoseater Triumph Spitfire (bouwjaar 1975!) inclusief picknickmand, of –voor families van max vijf personen uit één gezin– in een ‘coronaproof’ oldtimer Londense taxi, inclusief een eigen chauffeur/gids.

Overig nieuws