De topshows in Las Vegas

26 december 2014
De topshows in Las Vegas

Las Vegas telt bijzonder veel hotels voor een stad die nooit slaapt. Vierentwintig uur per dag kan men er eten, winkelen, drinken, uitgaan
en gokken.

*Top 5*
Een belangrijke reden om naar Vegas af te reizen is voor velen de aanwezigheid van de shows van wereldsterren. Hotels plukken hier de vruchten van en graag presenteren wij je dan ook enkele topshows in Las Vegas.

1. In het Bellagio is het O Cirque du Soleil een monsterhit. De bezoekers blijven komen. Niet verwonderlijk, aangezien er water op het podium staat(!) en er halsbrekende toeren uitgehaald worden. Een waar visueel spektakel. ‘O’ kan enkel in Las Vegas bijgewoond worden. Een ‘must-see’.

2. Ceasars Palace is de thuishaven van Celine Dion. Voor de een een gruwel, voor de ander een droom. Toch weet zij al jaren volle zalen te trekken. Opvallend: ze zingt een duet met een hologram van zichzelf in de show. Niet voor niets is Celine de bestbetaalde artiest in Las Vegas.

3. Wij hebben Hans Klok, Las Vegas heeft Terry Fator. Terry treedt op in The Mirage. De meesterillusionist kan zonder zijn lippen te bewegen het stemgeluid van Elvis, Cher, Ella Fitzgerald en anderen reproduceren. Samen met zijn geliefde poppen is hij een wereldster op The Strip.

4. La Rêve – The Dream is een watershow in het Wynn. In een aquatisch wonderland gebeuren de gekste dingen. Magisch, oogstrelend en verbazingwekkend. Het podium bestaat uit een zwembad en bezoekers met een duikbrevet mogen de show ook onder water aanschouwen.

5. We mogen natuurlijk de vele variétéshows met zang, dans en prachtig aangeklede dames niet vergeten. Oorspronkelijk was variété een vorm van amusement voor in de kroeg, in de tweede helft van de negentiende eeuw is het uitgegroeid tot serieuze vorm van amusement. In Bally’s vind je bijvoorbeeld nog de originele showgirls. Een aanrader, en natuurlijk niet alleen vanuit historisch perspectief.

Bekijk de spectaculaire foto's van de shows in onze "Las Vegas Special!":http://www.hospitality-management.nl/blad/133/


Overig nieuws