Dit leest u in de nieuwste editie van Hospitality Management

Auteur: redactie
21 september 2023
Dit leest u in de nieuwste editie van Hospitality Management

Deze maand valt bij iedere hotelier weer de gloednieuwe Hospitality Management op de deurmat. Met deze keer op de cover: Stephan Stokkermans, de managing director van Grand Hotel Huis ter Duin.

De hotelbestuurder spreekt in een uitgebreid interview over Huis ter Duin als familiebedrijf, Noordwijk en zijn hobby boksen. Ook ontvouwt hij zijn visie op de hotellerie in Nederland en komt hij tot de conclusie dat de politiek weleens wat vaker naar de hospitality branche mag kijken.

In het tweede interview is het Goudse horeca-echtpaar Sharon en Lennart van Gastel aan het woord. Zij zijn met hun hotel WSHS toegetreden tot de Relais & Châteaux-groep. Hun fine dining restaurant LIZZ heeft daarnaast binnen twee jaar een Michelinster veroverd.

Jonge Honden

In de rubriek Jonge Honden is er deze keer aandacht voor Nadine Theunissen (30), de general manager van Hotel Villa Trompenberg. Zij vertelt over haar visie, aandacht voor duurzaamheid en haar passie voor interieurontwerp.

In het dossier leest u alles over cybersecurity voor de hotellerie en in de rubriek Hotelketen Uitgelicht is er aandacht voor Mandarin Oriental. Onze correspondenten en columnisten zijn als vanouds weer vlijmscherp. Kortom: houd de brievenbus in de gaten of download Hospitality Management op onze website.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws