EcoSmart Check biedt enorme besparing op badkamers

18 november 2012
EcoSmart Check biedt enorme besparing op badkamers

De EcoSmart douchekoppen en waterbesparende thermostaten van "Hansgrohe":http://track.adform.net/C/?bn=1309214 kunnen het water- en energieverbruik verminderen met 33%.
Dit kan bovendien terwijl het comfort voor de hotelgast compleet behouden blijft. Zo wordt duidelijk dat de hotelbadkamer nog veel verborgen potentieel in zich herbergt.

*Snel terugverdienen*
Wanneer het hotel een upgrade doet naar water- en energiebesparende technologie, en enkel de douchekoppen vervangt door waterbesparende, nieuwe producten, is een 'payback-periode' van slechts twee tot drie maanden gebruikelijk.

*Compleet pakket*
Wanneer u de badkamers compleet aanpakt met nieuwe technologie en producten, dan is de 'payback-termijn' meestal binnen de twee jaar. Het EcoSmart Check pakket kan u helpen uw individuele besparingen gemakkelijk te berekenen. Het pakket bestaat uit een maatbeker die de doorstroming kan bepalen, twee Hansgrohe 'aerators' die op de bestaande installatie passen, de Crometta 85 Green handdouche en een extra informatiebrochure.



*Doe de test zelf*
Dit pakket kan de potentiële besparingen in het bad en de douche laten vaststellen in een paar simpele stappen. De "HansGrohe Online Savings calculator":http://track.adform.net/C/?bn=1309214 berekent daarna deze resultaten voor het gehele hotel, met inachtneming van individuele factoren zoals de bezettingsgraad. Hansgrohe biedt deze tool aan in een versie voor mobiele apparaten zoals de smartphones (iPhone, Android, Blackberry, Windows) en voor tablets (bv. iPad, Galaxy Tab). De efficiëntietest kunt u vinden via deze "link.":http://www.pro.hansgrohe.nl/ecocheck




Overig nieuws