Eerste gast bij Mercure Amersfoort

3 april 2013
Eerste gast bij Mercure Amersfoort

Het Mercure Hotel Amersfoort Centre is officieel geopend. Het hotel telt 142 kamers, acht vergaderzalen, een bar en een restaurant. Het voltallige team onthaalde haar eerste gast, Annet Fleurke, op
feestelijke wijze.

*Bijzonder*
Fleurke boekte als eerste een overnachting in het hotel, en werd verwelkomd door hoteldirecteur Martin Lindelauf en het volledige managementteam. Fleurke is enthousiast over haar verblijf in Mercure Hotel Amersfoort Centre: “Ik vind het, als Amersfoortse, erg bijzonder als allereerste te mogen overnachten in het nieuwe Mercure hotel. De kamers hebben een warme uitstraling, de bar is gezellig en het restaurant van hoog niveau. Als Amersfoortse vind ik het een aanwinst voor de omgeving!”


Op de foto (vlnr): mevrouw Joosten (Front-Office manager), mevrouw De Bree (partner eerste gast), de heer Koster (sales manager), mevrouw Fleurke (eerste gast), de heer Lindelauf (Directeur Mercure Hotel Amersfoort Centre), mevrouw Van Schie (Sales Coordinator), mevrouw Visser (F&B manager), mevrouw Nijholt (front office medewerker), en mevrouw Van Vliet (front office medewerker)

*Onderneming*
Martin Lindelauf, directeur van Mercure Hotel Amersfoort Centre, is zeer verheugd met zijn eerste gast: “De bouw en opstart van een hotel zijn een enorme onderneming. Er is hard gewerkt door alle betrokkenen. Daarom is de ontvangst van de eerste gast voor het hele team een extra feestelijk moment.”

Het hotel richt zich op zowel zakelijke als recreatieve gasten en ligt op 500 meter van Station Amersfoort.

Foto: Roos Tesink

Overig nieuws