Elke royal op 30 april zijn eigen hotel

30 januari 2013
Elke royal op 30 april zijn eigen hotel

Met de kroning van Willem-Alexander zullen veel royalty’s naar Amsterdam komen. Waar zullen ze overnachten? Samen met Vincent van Dijk zocht Hospitality Management naar passende adresjes.

"Hotelervaringsdeskundige en trendwatcher":http://www.amsterdamslaapt.nl/ Vincent van Dijk van HBMEO heeft voor de diverse koningshuizen de volgende tips, wanneer ze naar de kroning van Willem-Alexander komen.

Het *Sheraton Schiphol, The Royal Suite* met uitzicht over de luchthaven, twee strijkplanken en een eigen werkkamer. Zeer geschikt voor het Huis van Liechtenstein.

*The Large Suite* van het net geopende *Andaz Amsterdam by Hyatt* met 55 vierkante meter en een aparte eet- en woonkamer lijkt me goed voor prinses Victoria van Zweden. Lekker hip en modern.

*Sir Albert* is net geopend en natuurlijk een geschikt hotel voor koning Albert van België. Uiteraard de *Sir Albert Suite* met Queen & King size bedden en een royaal gevulde privé-bar en beneden het beste Japanse restaurant van Amsterdam: Izakaya.

*The Toren, the Royal (Bridal) Suite*. Kleinschalig hotel maar zeer warm ingerichte suite. Stijlvol liefdesnestje voor William and Kate.

*Hotel De L'Europe*, een van de de *Dutch Master Suites* met desgewenst een Heineken-tapje op de kleurige kamers die zijn afgestemd op de Hollandse topschilders. Misschien leuk voor onze bierkoning zelf, als hij niet meer naar huis kan rijden.

*Park Mansion* is een zeer klein hotel met maar enkele appartementen, maar wel met de meest hoogstaande service en aandacht. Grote open haard, goed gevulde keuken. zeer huiselijk en warm ingericht. De eigenaar zorgt voor een perfecte ontvangst van A tot Z. Mooi voor de Noren.

*Hotel Seven One Seven*, de suites in dit zeer warme en huiselijke hotel en een excellente service door attente butlers zijn geschikt voor royals die van luxe én privacy houden. Misschien iets voor Margrethe II van Denemarken.

*Grand Hotel Amrâth, de Oosterse Suite* is prachtig voor Bahrein en ligt op het prachtige dak van dit monumentale hotel met een in de vloer gezonken bad en een privé-dakterras, een gigantisch hemelbed en een overdaad aan kussens en draperieën. Een sprookje.

*Hotel DesIndes, the Presidential Suite*, met aparte woonkamer en uitzicht over Den Haag. Amsterdam heeft te weinig royal suites om iedereen te kunnen huisvesten, dus we zullen in een iets bredere regio moeten zoeken.

Foto: Wikipedia/Janwikifoto

Overig nieuws