Even voorstellen: de vijf kanshebbers

12 december 2014 |
Even voorstellen: de vijf kanshebbers<

Voordat je gaat stemmen binnenkort, is het natuurlijk handig om de 5 genomineerden voor de titel F&B Professional of the Year wat beter te
leren kennen. Bij deze bieden we je die gelegenheid.

De 5 genomineerden zijn: Arjan van Dalen, Kimberley Krebs, Lex Moerke, Bobby van Galen,en Albert Kooy.

Arjan van Dalen
Commercieel F&B-manager bij Fletcher hotels en verantwoordelijk voor het nieuwe uniek op te zetten concept: Fletcher Wine Academy.


Arjan van Dalen

Kimberley Krebs
F&B-manager van Hilton Schiphol Airport, talent voor het elevatorprogramme van Hilton, en verantwoordelijk voor het nieuw op te zetten pand van Hilton Schiphol.


Kimberley Krebs

Lex Moerke
F&B en Manager bij Van der Valk Hoorn, verantwoordelijk voor diverse nieuwe concepten, waarbij hij onder andere 5 vergaderhamers heeft binnengehaald.


Lex Moerke

Bobby van Galen
Oprichter en eigenaar van het rijdende concept tramrestaurant Hoftrammm in Den Haag.


Bobby van Galen

Albert Kooy
Chef Stenden University Leeuwarden, verantwoordelijk voor aanstormend talent, ofwel jonge F&B-professionals.


Albert Kooy

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

The Prince Akatoi in Londen heropent

Het Prince Akatoki in Marylebone, het enige Japanse vijfsterren hotel in Londen, heropent in augustus met een nieuw "Taste of Japan"-pakket om de gasten onder te dompelen in het Japans. gastvrijheid en cultuur. De naam Akatoki komt van een Aziatisch Japans woord voor "dageraad" o...

Horeca & Recht Hotel & Recht
Een vergoeding voor goodwill aan het einde van de huur, hoe zit dat eigenlijk?

Als onderdeel van een huurovereenkomst met betrekking tot hotelruimte onderhandelen partijen regelmatig over de vraag wat er met de (al dan niet door huurder) in het gehuurde aangebrachte voorzieningen zal gebeuren bij het einde van de huur. Een afspraak dat huurder deze voorzieningen (al dan niet o...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Amsterdam
Hotel W meerdere keren beschoten

In de nacht van dinsdag op woensdag is Hotel W in Amsterdam meerdere keren beschoten, zo staat de lezen op de website van Het Parool. Er raakte niemand gewond. Wel zitten er meerdere kogelgaten in de voordeur van het hotel. Om iets voor half vier vannacht kreeg de politie de melding van een schi...

Columns
Column Hans van Spronsen: In je kracht staan

Eén keer een beetje zweverige titel maar wel één die de lading dekt van mijn betoog. Vooral middelgrote en kleinere hotels moeten zich in deze coronatijden hieraan vasthouden. Vertrouwen is een speerpunt in het contact met uw gasten. Hebben zij het vertrouwen dat zij in uw horec...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: