Even voorstellen: Harm van Beurden

14 december 2010
Even voorstellen: Harm van Beurden

*Waarom wordt Harm F&B Professional of the Year?* Harm is een zeer bevlogen en verantwoordelijke manager met zijn voeten op de werkvloer. Hij toont passie voor gast en voor het product. Harm is enorm betrokken bij het bedrijf en de medewerkers. Hij heeft veel aandacht voor het overbrengen van kennis en kunde aan leerlingen en stagiairs, van snuffel- tot afstudeerstage. Hij maakt mensen enthousiast voor het vak.
Is zeer betrokken bij streek- en ecoproducten, droeg onder andere in ruime mate bij aan het project Eten van Dichtbij van de SRE in het kader van het Food Inspiration Event. Altijd op zoek naar kwaliteitsverbetering en vernieuwing. Aanjagen en enthousiasmeren zijn sterke competenties. Bescheiden opstelling, positief dienstbaar naar de gast. En hij heeft altijd goede zin.

*In het kort*
Naam: Harm van Beurden
Functie: Restaurant & Banqueting manager
Werkzaam bij: Kapellerput conferentiehotel
Werkzaam sinds: juli 2003

Overig nieuws