Finalisten F&B Award 2013 bekend

9 januari 2013
Finalisten F&B Award 2013 bekend

Levy Smit (Hotel Beaumont Maastricht), Iris den Dekker (Hilton Royal Parc Soestduinen) en Albert Veerman (d’Vijff Vlieghen/NH Hotels) zijn de finalisten voor de F&B Professional of the Year Award.
Zij kregen van de tien genomineerde kandidaten de meeste internetstemmen. Tijdens het HotelloTOP Year Event maakte de AF&BM de uitslag bekend.

*Presentaties*
De finalisten zullen op donderdag 17 januari in ‘De Industrieele Groote Club’ Amsterdam een presentatie geven voor een jury bestaande uit: Stella van der Sluis, general manager Hotel Papendal, Maarten Wessels, eigenaar Wessels trainingen, Reint van Rooij, winnaar F&B Award 2012 en Frank Lindner, hoofdredacteur Hospitality Management.

*Campagne*
Men kon tussen 21 december en 7 januari via de website van Hospitality Management stemmen op de tien genomineerde F&B eindverantwoordelijken. De kandidaten waren in die periode overal te vinden, van Social Media tot lokale kranten en van radioprogramma’s tot zelfbedachte acties om hiermee zoveel mogelijk stemmen te werven. Met deze Award wilt de AF&BM het vak van F&B eindverantwoordelijke op een positieve wijze in de spotlights plaatsen. De ‘regisseurs’ binnen de horeca houden zich vaak op de achtergrond. Hiermee hebben ze jaarlijks de mogelijkheid om zichzelf te presenteren. De prijs wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. In 2011 was Suzanne de Zwaan, F&B manager Hotel Papendal de winnaar en in 2012 ging Reint van Rooij, F&B manager van Novotel Amsterdam, er met de prijs van door.

*Bekendmaking*
Op zaterdag 19 januari zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens het jaargala van de AF&BM. Deze avond wordt bekend wie de opvolger van Suzanne de Zwaan (winnaar 2011) en Reint van Rooij (Winnaar 2012) zal gaan worden. Het gala zal dit jaar plaatsvinden in Sofitel The Grand in Amsterdam.

Op de foto (vlnr): de finalisten Iris den Dekker, Levy Smit en Albert Veerman

Overig nieuws