Finalisten F&B Award 2013 bekend

9 januari 2013 |
Finalisten F&B Award 2013 bekend<

Levy Smit (Hotel Beaumont Maastricht), Iris den Dekker (Hilton Royal Parc Soestduinen) en Albert Veerman (d’Vijff Vlieghen/NH Hotels) zijn de finalisten voor de F&B Professional of the Year Award.
Zij kregen van de tien genomineerde kandidaten de meeste internetstemmen. Tijdens het HotelloTOP Year Event maakte de AF&BM de uitslag bekend.

Presentaties
De finalisten zullen op donderdag 17 januari in ‘De Industrieele Groote Club’ Amsterdam een presentatie geven voor een jury bestaande uit: Stella van der Sluis, general manager Hotel Papendal, Maarten Wessels, eigenaar Wessels trainingen, Reint van Rooij, winnaar F&B Award 2012 en Frank Lindner, hoofdredacteur Hospitality Management.

Campagne
Men kon tussen 21 december en 7 januari via de website van Hospitality Management stemmen op de tien genomineerde F&B eindverantwoordelijken. De kandidaten waren in die periode overal te vinden, van Social Media tot lokale kranten en van radioprogramma’s tot zelfbedachte acties om hiermee zoveel mogelijk stemmen te werven. Met deze Award wilt de AF&BM het vak van F&B eindverantwoordelijke op een positieve wijze in de spotlights plaatsen. De ‘regisseurs’ binnen de horeca houden zich vaak op de achtergrond. Hiermee hebben ze jaarlijks de mogelijkheid om zichzelf te presenteren. De prijs wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. In 2011 was Suzanne de Zwaan, F&B manager Hotel Papendal de winnaar en in 2012 ging Reint van Rooij, F&B manager van Novotel Amsterdam, er met de prijs van door.

Bekendmaking
Op zaterdag 19 januari zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens het jaargala van de AF&BM. Deze avond wordt bekend wie de opvolger van Suzanne de Zwaan (winnaar 2011) en Reint van Rooij (Winnaar 2012) zal gaan worden. Het gala zal dit jaar plaatsvinden in Sofitel The Grand in Amsterdam.

Op de foto (vlnr): de finalisten Iris den Dekker, Levy Smit en Albert Veerman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Faillissement Coronacrisis
Hotel Stroom Rotterdam failliet

Hotel Stroom in Rotterdam is failliet ten gevolge van de coronacrisis. De hoge vaste lasten en het wegvallen van inkomsten hebben ertoe geleid dat het hotelbedrijf van Edwin van der Meijde en Jantiene Berg een faillissement heeft moeten aanvragen. Van der Meijde is eveneens eigenaar van het Rotte...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: