Finalisten F&B professional award bekend

11 januari 2012
Finalisten F&B professional award bekend

De drie finalisten die gaan strijden om de F&B Professional of the Year Award 2012 van de AF&BM zijn bekend. Het zijn in willekeurige volgorde Patrick Wolffenbuttel, Hermen Nijhuis en Reint van Rooij. De heren zijn werkzaam voor respectievelijk
het NH Grand Hotel Krasnapolsky, het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam en het Novotel Amsterdam.

*'Grande finale'*
De drie finalisten staat nog een en ander te wachten. Op donderdag 19 januari presenteren ze zich voor een vakjury die bestaat uit directeur SVH Bob Schut, F&B-manager bij Congreshotel Papendal en tevens winnaar van de award in 2011 Suzanne Zwaan, hotelexpert Willem Reimers en hoofdredacteur van Hospitality Management Frank Lindner. De jury bepaalt wie van de drie finalisten tijdens het AF&BM Jaargala op 21 januari wordt gekroond tot F&B Professional of the Year 2012.

*Alle stemmen gecontroleerd*
De afgelopen weken is er weer druk gestemd op de tien kandidaten. Het is de organisatie opgevallen dat er in het begin van de stemperiode dubbele stemmen zijn uitgebracht. Dit is onderzocht en in het eindresultaat zijn alle stemmen gecorrigeerd voor het IP-adres waar vandaan is gestemd en het e-mailadres waarmee is gestemd.

Overig nieuws