Finalisten F&B Professional of the year

14 januari 2011 |
Finalisten F&B Professional of the year<

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) en Hospitality Management maken de drie finalisten bekend die gaan strijden om de titel 'F&B Professional of the year'. Na het tellen van alle online stemmen en de stembiljetten die tijdens de Horecava werden ingevuld, zijn de finalisten (in willekeurige volgorde): Harm van Beurden, Kim van Velzen en Suzanne de Zwaan.

Finalisten
Suzanne de Zwaan is Food & Beverage Manager bij Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem. Harm van Beurden is werkzaam als Restaurant & Banqueting manager bij Kapellerput conferentiehotel in Heeze. Kim van Velzen is General Manager bij Meeting Plaza en Seats2meet.com in Utrecht. Van de lijst met tien genomineerde kandidaten wisten deze drie de meeste stemmen te genereren.


Ook tijdens de Horecava werd er druk gestemd. De genomineerden (vlnr) Harm van Beurden, Kim van Velzen, Eugène Cox, Suzanne de Zwaan, Henk-Jan Priem, Ard Heijboer, en René Sloots voerden druk campagne.

Finalestrijd
De drie finalisten zullen op 18 januari aanstaande een presentatie geven aan een deskundige jury, die bestaat uit: juryvoorzitter Lodewijk van der Grinten (directeur Koninklijke Horeca Nederland), Joop Braakhekke (eigenaar le Garage en En Pluche), Frithjof de Waard (eigenaar Partners in Hospitality) en Frank Lindner (Chef redactie Hospitality Management).

Winnaar
Op zaterdag 22 januari 2011 zal de uiteindelijke winnaar tijdens het AF&BM nieuwjaars- en jubileumgala in het NH Barbizon Palace worden bekendgemaakt door Lodewijk van der Grinten.

Op de foto bovenaan (vlnr): Finalisten Harm, Kim en Suzanne.

Eline Dragt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Internationaal
CBS: passagiers nationale luchthavens 98% gedaald in april

In april 2020 reisden bijna 134 duizend passagiers van en naar de vijf nationale luchthavens, 98 procent minder dan in april 2019. Het vrachtvervoer daalde in deze periode met 25 procent tot 103 duizend ton aan vervoerd gewicht. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Vanweg...

Aannames, plannen en werkelijke reacties. Hoe we onze weg zoeken in de Covid-19 pandemie.

Sinds maart is Hotelschool The Hague een groot aantal onderzoeken gestart naar de Covid-crisis. Op welke termijn is een herstart van het toerisme te verwachten? Gaan we terug naar vroeger of zullen toeristen op dezelfde manier willen reizen? Gaan gasten hotels en andere accommodatie meer op criteria...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Columns Coronacrisis
"Wat in Amsterdam gebeurde, voelt als een steek in de rug"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: