Best Western Hiddingerberg naar Fletcher

4 januari 2012
Best Western Hiddingerberg naar Fletcher

Vanaf 1 maart verandert het Best Western Hotel Hiddingerberg in Steenwijk van eigenaar. Het horecabedrijf langs de A32 wordt overgenomen door Fletcher Hotels. Voor het personeel heeft dit geen nadelige gevolgen. De medewerkers gaan
allen over naar de nieuwe werkgever.

*Voortzetting*
"We hebben dinsdag het personeel geïnformeerd", vertelt huidig eigenaar Leo Sassen, die samen met echtgenote Fokje Sassen-Oost het hotel-restaurant-zalencentrum al twintig jaar runt.

*Trefpunt zakelijke en particuliere markt*
Zes jaar geleden sloot Hiddingerberg zich aan bij Best Western Hotels, nadat de hotelcapaciteit tot 36 kamers was uitgebreid. Het complex telt vijf zalen en is een trefpunt voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

*Reactie Rob Hermans*
"Wij zijn zeer verheugd met dit hotel vanwege de zakelijke locatie, evenals de ligging vlakbij Giethoorn. Een ideale plek voor de toeristen", aldus CEO Rob Hermans van Fletcher Hotels. Er worden in 2012 meer overnames door de groep verwacht.

*Aantal veranderingen, tradities blijven*
Het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk wil de regiofunctie behouden. Een aantal zaken zal veranderen, maar van tradities zoals de dansavonden, zal niet worden afgestapt. Het bedrijf zal zich nader toeleggen op de regiofunctie voor familiebrunches, bruiloften en partijen.

*Geen familieopvolging*
Leo (58) en Fokje (56) Sassen gaan binnenkort genieten van meer vrije tijd. "We hebben meer dan veertig jaar keihard gewerkt", geeft Leo aan. "Eerst hebben we met betrekking tot onze opvolging nog aan onze kinderen gedacht, maar die voelen daar niks voor. Daarom zijn we blij met deze overname, waardoor de continuïteit is gewaarborgd."

~Frank Lindner~

Overig nieuws