Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

2 april 2012 |
Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie<

Samuel Levie is uitgeroepen tot trendspecialist van het jaar op het gebied van food. Opkomend talent is Barbara Putman Cramer. Overall trendwatcher van het jaar is Farid Tabarki.

De awards, de zogeheten Trend Watcher Of The Year (TWOTY), zijn in het leven geroepen door Second Sight. Levie versloeg in de categorie Best Food Specialist de andere genomineerden Anneke Ammerlaan en Hans Steenbergen.

Ondernemende persoonlijkheid
Levie is oprichter en voormalig voorzitter van de Youth Food Movement, mede-bedenker van het FoodFilmFestival en betrokken bij adviesbureau The Green Peas Food & Advice. Tevens is hij partner van het worstmakersbedrijfje Brandt&Levie.

Commentaar jury
Juryvoorzitter in de categorie Food Esmee Langereis (Elle Eten): "Samuel Levie is wat ons betreft het prototype van een nieuwe generatie trendwatchers. Samuel had al jong door waar het heen ging op het gebied van eten en duurzaamheid en speelde daar ook op in. (...) Samuel heeft een bijzonder goede neus voor trends, maar óók idealen. (...) Als koploper van zijn eigen innovatieve netwerk, groeit hij samen met de trends die hij signaleert, voorspelt en uitdraagt. Voor klanten is hij als insider van de foodcomunity de ideale informant en adviseur."

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Verzekeraar moet coronaschade Frans restaurant vergoeden

Over het algemeen wordt schade als gevolg van de coronamaatregelen niet gedekt door verzekeraars, maar een Franse rechter heeft bepaald dat een restaurateur recht heeft op compensatie door verzekeraar Axa. Stéphane Manigold heeft in de regio Parijs vier restaurants, waar 52 werknemers in d...

Blog Coronacrisis
"Op een feestdag de horeca weer open, wie bedenkt zoiets?"

Bart Reints Bok is directeur/eigenaar van Charme Hotels, de hotelgroep die 26 hotels onder haar vleugels heeft. Hij houdt dagelijks de Nederlandse hotellerie op de hoogte van het reilen en zeilen in deze roerige tijden; we bellen hem geregeld op om met hem de situatie te bespreken. In dit hoofdstuk ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Toerisme Coronacrisis
Boekingen in Nederland overtreffen het wereldgemiddelde

Nu overheden over de hele wereld hun beperkingen verder versoepelen, blijkt uit gegevens van SiteMinder, een platform voor het verwerven van gasten in de wereldwijde hotelindustrie, dat hoteliers niet langer hoeven te voorspellen hoe snel consumenten zullen handelen om te reizen na de COVID-19-pande...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Branded Content
Vind de route naar jouw gasten

Eindelijk, de restaurants gaan binnenkort weer open. Dat geldt ook voor veel hotels. Langzaam komt de Nederlandse gastvrijheidsindustrie weer tot leven. Wij zien ook weer een stijgende lijn in reserveringen, met name voor hotels buiten de grote steden. Voor alle hotels geldt dat slimme marketing een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: