Fred Smits verlaat Sheraton Schiphol

4 april 2013
Fred Smits verlaat Sheraton Schiphol

Fred Smits vertrekt bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center. Smits gaat een nieuwe uitdaging aan als general manager van The Westin Dublin. Smits begon zijn carrière bij Starwood in
2001 als Executive Chef in charge of F&B bij The Westin Rotterdam, waarna hij in 2005 een promotie kreeg tot F&B Director. In 2007 is Smits begonnen bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center als Executive Assistant Manager.

*Veel plezier*
“Met pijn in mijn hart ga ik het Sheraton Amsterdam Airport Hotel verlaten, maar ik heb ook erg veel zin in de nieuwe uitdaging die voor mij ligt”, zegt Smits. “Ik heb altijd met veel plezier bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel gewerkt en zal het team daar ook erg gaan missen.”
Onder leiding van Fred Smits werd het luchthavenhotel in 2010 uitgeroepen tot Europe’s Leading Airport Hotel en in 2011 mocht het hotel zich Leerbedrijf van het jaar – Horeca noemen.

*Groeikans*
“Fred heeft een fantastische kans gekregen om binnen Starwood verder te groeien. Uiteraard zullen wij hem allen zeer gaan missen in het hotel. Ik wil hem dan ook graag bedanken voor zijn enthousiasme en inzet van de afgelopen jaren”, aldus Kurt Renold, Area Manager Starwood Hotels Nederland.

~Frank Lindner~

Overig nieuws