Hampshire hotel aangesloten bij GuestCompass

14 oktober 2015
Hampshire hotel aangesloten bij GuestCompass

Als eerste hotel in de provincie Gelderland, is Hampshire Hotel Landgoed Stakenberg een samenwerkings-verband gestart met online platform
GuestCompass. Directeur Alex Wiedenhoff: "Persoonlijk contact en beleving zit in ons DNA. Vandaar dat we al geruime tijd op zoek zijn naar een manier onze hotelfilosofie te combineren met het huidige wifi- en mobiele telefoongebruik."

*Online*
"Wat we zien is dat de gast sowieso online gaat, alleen waren wij daar tot nu niet op ingericht. Gasten zijn zo veel tijd kwijt met zoeken naar de juiste informatie dat wij hier ook een rol in willen spelen. Door onze samenwerking met GuestCompass kunnen we nu ook online de rode loper uitrollen. Dit initiatief is zeker geen vervanging van persoonlijk contact, maar een verlengstuk van onze service online. Het platform is dynamisch, wat betekent dat door de dag en de week heen de meest relevante informatie voor de gast zichtbaar is", aldus Wiedenhoff. 

*Platform*
"Ons doel is: minder online, meer Veluwe", zegt Wiedenhoff. "De gasten gaat sneller vinden wat ze zoeken doordat we nu zelf de regie nemen met betrekking tot het online contact. Gasten komen bij ons hotelplatform zodra ze op het wifi-netwerk komen. Maar ook voordat de gast in het hotel aankomt, is het al mogelijk om een massage of een fiets te huren via het platform."

Overig nieuws