(H)eerlijk slapen bij Nederlandse hotels

8 november 2012
(H)eerlijk slapen bij Nederlandse hotels

Deze week is "Hotelsterren.nl":http://www.hotelsterren.nl live gegaan, een website waar consumenten rechtstreeks bij een hotel kunnen boeken. Op de site krijgen gasten eerlijke en actuele informatie over het aantal sterren.
Ook is er de mogelijkheid om de hotels te vergelijken wat de website uniek maakt.

*Eerlijk en actueel*
Veel grote commerciële boekingssites zijn niet actueel met informatie en de afdracht van hoge vergoedingen aan deze sites is de hoteliers een doorn in het oog. Hotelsterren.nl biedt gast en hotelier een eerlijke en actuele manier om te reserveren.

*Eenvoudig vergelijken*
Op "Hotelsterren.nl":http://www.hotelsterren.nl kan de consument eenvoudig hotels in de verschillende sterrencategorieën op normen met elkaar vergelijken. Zo krijgt de consument een beeld van de voorzieningen die het betreffende hotel aanbiedt en kan hij bepalen wat voor hem belangrijk is. Op deze manier wordt er beter voldaan aan de verwachtingen van de consument. Op www.hotelsterren.nl kunnen gasten rechtstreeks boeken bij het hotel, waardoor de consument weet dat het bedrag dat hij betaalt ook daadwerkelijk bij de hotelier terecht komt.

*Nederlandse Hotel Classificatie*
De website is ontwikkeld door het bedrijfschap Horeca en Catering in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland. De informatieve consumentensite geeft als enige een actueel overzicht van het aantal sterren dat het officiële orgaan, de Nederlandse Hotel Classificatie, aan een hotel heeft toegekend. Daarmee hebben zowel gast als hotelier meer duidelijkheid en een betere service.

Om de actualiteit te waarborgen, worden alle hotels periodiek gecontroleerd.

~Frank Lindner~

Overig nieuws