Bezoek onze hotelsessies op Horecava

31 december 2013 |
Bezoek onze hotelsessies op Horecava<

Hospitality Management stelt dit jaar serieuze vragen op de Horecava. Het hotelvakblad organiseert op het Hotelplein in Hal 1 rondetafelgesprekken en een debat over actuele onderwerpen. Hiervoor
hebben we diverse toonaangevende sprekers gevraagd en nodigen u van harte uit om tijdens de sessies een kijkje te komen nemen.

Vastgoed
Op maandag 13 januari van 15.00 tot 15.30 uur is er een rondetafel discussie met als onderwerp: 'Vastgoed & constructies, juist nu!'
Aan tafel zitten: Bastiaan Driessen (Invast Hotels), Jan Steinebach (CBRE Hotels), Lucas Drewes (Danzep/easyHotels), en Lucas Petit (Hoscom).

OTA’s
Op dinsdag 14 januari van 15.00 tot 15.30 uur is er een rondetafeldiscussie met als hoofdthema: 'OTA’s en booking engines, de kaas en het brood…'
Deelnemers zijn: Arlette Gilbert (Bilderberg Hotels),Gabriella Esselbrugge (Domein topadviseur KHN, Hotel de Dames van de Jonge), en Kim van den Wijngaard (Olery). We hadden uiteraard graag een boekingssite aan tafel gehad, maar hoe zeer we achter ze aan zijn gegaan, we kregen helaas niemand zo ver om aan te schuiven.

Onderwijs
Op donderdag 16 januari van 15.00 tot 15.30 uur vindt een debat plaats over: 'Onzinnig onderwijs, waarom zoveel ‘hotello’s’ niet meer in de branche werken?'

Kom en bezoek onze sessies, we zien elkaar op de Horecava!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Overig nieuws

Agnes Raggers F&B Professional of the Year 2020

Tijdens het AF&BM-jaargala in Hotel Okura Amsterdam heeft Agnes Raggers, F&B Manager van Mooirivier Hotel & Congres in Dalfsen, de F&B Professional of the Year Award 2020 uitgereikt gekregen. De finalestrijd ging dit jaar tussen Agnes Raggers, Bart Vanderstukken (Kruisherenhotel M...

Interview Longread
Leo Hollman: ''Al die nieuwe hotelkamers zijn funest voor de bezettingsgraad''

Grand Hotel Karel V is het meest iconische hotel van Utrecht, alhoewel pas in 1992 werd begonnen aan de grondige renovatie van het Rijksmonument dat daarvoor nog een in verval geraakt - en gekraakt - complex was. Hoe anders is het nu: alle 121 kamers worden dadelijk grondig gerenoveerd en qua statuu...

Personalia
Eric van der Heijden nieuwe General Manager resort Hof van Saksen

Bij resort Hof van Saksen in Drenthe, onderdeel van Landal GreenParks, is Eric van der Heijden benoemd tot General Manager. Hij volgt Roland Rozenbroek op, die zich per 1 mei a.s. gaat richten op hospitality-ondersteuning van nieuwe projecten en op uitbreiding van Hof van Saksen. Eric van der Hei...

Hotelbouwplannen
Nieuwbouw van hotel met 349 kamers in Hoofddorp

Voor een locatie op bedrijventerrein De President te Hoofddorp is door Trae Architect een duurzaam hotel ontworpen. Naast 349 kamers van wisselende grootte omvat het complex onder andere een receptie met lobby, ontbijtzaal, restaurant, bar, keukens, vergaderruimten, fitnessruimte en amusementsruimte...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Twee keer per week alle hotelupdates

Lees Nu
Columns Sander Allegro
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: