Hotel of the Year 2014

20 juni 2014
Hotel of the Year 2014

Tijdens de EMEA Wyndham Hotel Group Summit in Berlijn is Ramada Apollo Amsterdam Centre verkozen tot Hotel of the Year 2014. Met 12 merken en meer dan 7.000 locaties beschikt Wyndham Hotel
Group over de grootste hotel portfolio wereldwijd.

*Beoordeeld*
Het moderne 4-sterren hotel in Amsterdam West werd onder andere beoordeeld op de kwaliteit van eten en drinken, gastvrijheid, faciliteiten en personeelstevredenheid. De succesvolle opening in 2012, het resultaat van 2013 en de creatieve Food & Beverage concepten, waaronder het recent geopende Rooftop Terrace van Floor17, heeft de jury doen besluiten deze prestigieuze Award toe te kennen aan het team van Ramada Apollo Amsterdam Centre.

*Alexander Kluit*
''De felicitaties van collega’s, relaties, leveranciers en andere partners stromen binnen, niet alleen landelijk maar zelfs internationaal. Het in ontvangst nemen van de Hotel of the Year Award binnen 2 jaar na de opening van ons hotel is een fantastische bekroning voor de innovativiteit en flexibiliteit van het team. Het bezorgt ons een overweldigend gevoel van overwinning met bovendien een positieve uitwerking op de team spirit'', aldus Alexander Kluit, General Manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Gedurende het gehele jaar presenteert Ramada Apollo Amsterdam Centre diverse Award specials. Zo kan men in juli en augustus tegen een gereduceerd tarief kennismaken met het succesvolle “Triple DDD concept – Drink, Dine & Dance Experience – van het onlangs geopende Floor17 Rooftop Terrace”, het hoogste dakterras van Amsterdam.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws