Hotel Scholtenhagen wordt Best Western

3 mei 2010
 Hotel Scholtenhagen wordt Best Western

Het Haaksbergse hotel Scholtenhagen is aangesloten bij Best Western Nederland. Het hotel is sinds 2008 eigendom van de Boenders Horeca Groep, een familiebedrijf met regionaal vijf horecabedrijven. Het hotel kreeg in 2009 haar nieuwe naam Hotel Scholtenhagen.

*Andere koers varen*
Het familiebedrijf wil met het geliefde dorpse Hotel Scholtenhagen, die eerder de naam Hotel Morssinkhof droeg, een andere koers varen. "De naamsverandering van het hotel was een eerste stap van het nieuwe begin. Het sluit beter aan bij de rustieke sfeer en de vele mogelijkheden die de omgeving biedt. Met de aansluiting bij Best Western Hotels maken wij een verdere professionaliseringsslag", aldus Mieke Bouwhuis, manager van Best Western Hotel Scholtenhagen.

*Renovatie in zicht*
Het hotel heeft 36 comfortabele tweepersoonskamers. Daarnaast staat er een renovatie op de planning in de loop van 2010 waarbij het restaurant, de bar en lounge en de twee grootste vergaderzalen worden opgeknapt. De locatie van het hotel is ideaal als uitgangspositie naar steden als Enschede en Hengelo. Wytze van den Berg, directeur van Best Western Hotels Nederland: "Het oer-Hollandse plaatsje Haaksbergen in het Twentse achterland zat nog niet in ons aanbod. Het hotel is een mooie uitbreiding op ons huidige aanbod in Overijssel."

~Nienke Duimelaar~

Overig nieuws